Ce venituri are Larisa Drăgulescu. ”Am câștigat peste zece mii de euro pe lună”

18.07.2021, 16:30
Ce venituri are Larisa Drăgulescu. ”Am câștigat peste zece mii de euro pe lună”
Ce venituri are Larisa Drăgulescu. ”Am câștigat peste zece mii de euro pe lună”

Larisa Drăgulescu, cea care a fost prima soție a binecunoscutului gimnast de performanță Marian Drăgulescu, a vorbit despre veniturile sale. Aceasta  o duce foarte bine. Larisa Drăgulescu a afirmat că în ultima perioadă de timp a ajuns să aibă venituri foarte bune. ”Am câștigat peste zece mii de euro pe lună”, a declarat Larisa Drăgulescu.

Larisa Drăgulescu a vorbit despre veniturile ei într-un interviu pentru postul de televiziune Antena Stars.

Aceasta a afirmat că a muncit foarte mult în ultimii ani, însă și căștigurile au fost pe măsură.

Ce venituri are Larisa Drăgulescu. ”Am avut diverse job-uri”

Larisa Drăgulescu a afirmat că a avut diversae joburi care au ajutat-o să ajungă să căștige peste zece mii de euro pe lună.

”Eu am lucrat foarte mult și zi și noapte și am avut noroc cu sprijinul familiei care m-a ajutat cu copiii. Altfel nu a-ș fi putut singură și cu copiii și să fac și o mică avere. Am avut diverse job-uri. Am lucrat chiar și în cluburi. Am lucrat trei ani în Dubai și cinci ani în Germania, în România și plus din rețelele mele de socializare, îmi aduc o sumă considerabilă. Am câștigat peste zece mii de euro pe lună în ultimii opt ani”, a afirmat Larisa Drăgulescu, relatează spynews.ro.

Larisa Drăgulescu s-a căsătorit a doua oară

În luna aprilie a acestui an, Larisa Drăgulescu, prima soție a campionului la gimnastică Marian Drăgulescu, s-a căsătorit pentru a doua oară. Aceasta a făcut declarații după nunta cu alesul inimii sale, Bogdan. Larisa Drăgulescu a dezvăluit, la Antena Stars, că nu a luat numele de familie al actualului ei soț, acesta fiind cel care și-a schimbat numele de familie. Marian Drăgulescu a fost căsătorit cu Larisa, împreună cu care are doi copii. Sportivul a divorțat de prima sa soție în anul 2008. Ulterior, acesta s-a recăsătorit cu Corina, însă și cel de-al doilea mariaj s-a sfârșit, în anul 2019. În prezent, Marian Drăgulescu și-a regăsit liniștea alături de o o tânără pe nume Simona.

Larisa Drăgulescu și actualul ei partener de viață și-au unit destinele, însă nu și averea. Cei doi au semnat un contract prenupțial. ”Da, am făcut (n.r. contract prenupțial), mi se pare normal, nu știm ce ne rezervă viitorul, eu sunt trecută deja printr-un divorț”, a mai spus aceasta la Antena Stars.

citește și...