Ce venituri a avut Adriana Bahmuțeanu anul trecut. Câți bani a încasat pe lună

07.09.2020, 13:18
Ce venituri a avut Adriana Bahmuțeanu anul trecut. Câți bani a încasat pe lună
Ce venituri a avut Adriana Bahmuțeanu anul trecut. Câți bani a încasat pe lună

S-a aflat ce venituri a avut Adriana Bahmuțeanu pe durata anului trecut. Aceasta a avut un salariu lunar de peste 5.000 de lei.

Adriana Bahmuțeanu și-a publicat în premieră declarația de avere în care apare bunurile acesteia și câștigurile din ultimul an. Potrivit wowbiz.ro, Adriana Bahmuțeanu a av ut o singură sursă de venit în anul care a trecut, de la emisiunea cu care a colaborat, primind banii ”pe firmă”.

Suma câștigată de aceasta a fost de 68.000 lei anual, adică aproximativ 5.600 lei pe lună pentru ”servicii artistice”.

Conform sursei menționate, Adriana Bahmuțeanu mai este asociată cu 50% într-o societate care deține un coafor în București.

În plus, Adriana Bahmuțeanu nu deține pe numele ei vreun imobil, mașină, terenuri sau bijuterii. De asemenea, vedeta nu are bani în conturi, însă nu are nici datorii.

Candidează la Primăria Sectorului 1 al Capitalei

Adriana Bahmuțeanu candidează la Primăria Sectorului 1. În momentul în care a aflat despre candidatura fostei soții, Silviu Prigoană a reacționat.

”Îmi doresc să câștige, ca să aibă un serviciu, cel puțin 4 ani. În acest mod poate își plătește pensia alimentară la copii”, a spus el.Silviu Prigoană a avut o relație cu năbădăi cu prezentatoarea de televiziune Adriana Bahmuțeanu, cu care a fost căsătorit și de care s-a separat de foarte multe ori. Din mariajul lor au rezultat doi băieți. După ce s-au judecat din cauza copiilor, băieții Eduard și Maximus au rămas în grija tatălui lor.

După declarația fostului ei soț referitoare la candidatura la primărie, Adriana Bahmuțeanu i-a dat replica lui Silviu Prigoană.

”Înțeleg că fostul meu soț mi-a urat de dulce pe motiv că am intrat în campanie electorală pentru Primăria sectorului 1!
Să știți că eu personal nu m-am supărat, înțeleg că îl deranjează cumva ascensiunea mea fulminantă, dar îi aduc aminte și că am muncit de mi-au sărit capacele în campaniile domniei sale, în plus am realizat multe emisiuni tv, așa că ar putea și el să mă susțină elegant și civilizat!!! Acum e timpul meu să arăt ce pot și ce știu!!”, a spus vedeta.

citește și...