Ce venit lunar are Ioana Tufaru. ”Nu am un loc de muncă stabil”

22.12.2021, 11:52
Ce venit lunar are Ioana Tufaru. ”Nu am un loc de muncă stabil”
Cum a reacționat Ioana Tufaru când a aflat că a murit Costin Mărculescu! Cei doi erau prieteni buni

Ioana Tufaru, fiica regretatei Anda Călugăreanu, se descurcă foarte greu cu banii, în pandemie. Fiica Andei Călugăreanu spune că în prezent nu are un loc de muncă stabil, iar singura sursă de venit este ajutorul social, dar și drepturile de autor ale părinților săi. Ioana Tufaru câștigă lunar suma de 1.500 de lei.

Fiica Andei Călugăreanu are o familie frumoasă alături de Ionuț MardareIoana, soțul Ionuț și fiul lor, Luca, locuiesc într-o garsonieră pusă la dispoziție de celebrul Gigi Becali. Fiica artistei nu este nevoită să plătească cheltuielile lunare de întreținere, iar toți banii pe care îi câștigă se duc pe mâncare și alte nevoi personale.

Ioana Tufaru nu are situația financiară dorită. Încă primește ajutor de la stat și o sumă mică din drepturile de autor ale părinților săi, Anda Călugăreanu și Dan Trufaru.

Câți bani încasează lunar Ioana Tufaru

Ioana Tufaru Mardare a dezvăluit, într-un interviu exclusiv pentru CIAO.RO, cât câștigă lunar și cum se descurcă în creșterea copilului.

„Nu am un loc de muncă stabil și deocamdată nici nu caut! Câștig din ajutorul social 800 de lei, mă descurc greu financiar, dar nu mă plâng! Da, iau și drepturile de autor. Venitul lunar este în jur de 1.500 de lei. Nu, Ionuț nu mai lucrează din cauza problemelor de sănătate pe care le are. Așteptăm să treacă pandemia să își facă pensie pe caz de boală”, a dezvăluit Ioana Tufaru, pentru ciao.ro.

Ioana Tufaru nu mai vrea un copil

Ioana Tufaru spune că nu și-ar mai dori un copil, deoarece se descurcă foarte greu chiar și cu un singur copil. Ioana a recunoscut că i-a fost foarte greu să-l crească pe Luca.

“Nu îmi mai doresc al doilea copil. În ziua de astăzi este foarte greu să crești un copil. Atât fizic cât și psihic te solicită foarte mult. Plus că tot timpul trebuie să fii în acțiune, tot timpul apar lucruri noi și trebuie să îi arăți. Pe lângă asta, mă apropii de vârsta de 44 de ani. Dacă mai fac un copilaș, când o să aibă el 15 ani, eu o să fiu bătrână. Nu pot accepta ideea de a fi o mamă în cârje. Este mai bine așa. Îl iubesc pe Luca, este sufletul meu, dar nu îmi mai trebuie un al doilea copil”, a declarat Ioana Tufaru.

 

citește și...