Ce vedetă l-a cucerit pe Kamara. ”Nu, pe bune, chiar m-am îndrăgostit de ea”

26.07.2021, 16:37
Ce vedetă l-a cucerit pe Kamara. ”Nu, pe bune, chiar m-am îndrăgostit de ea”
Ce vedetă l-a cucerit pe Kamara. ”Nu, pe bune, chiar m-am îndrăgostit de ea”

Cântărețul Kamara a făcut dezvăluiri neașteptate la emisiunea moderată de Cătălin Măruță la postul de televiziune Pro TV. Acesta a spus ce vedetă din România l-a cucerit. Kamara a mărturisit că a fost îndrăgostit de Geanina Ilieș, alături de care a participat la show-ul de televiziune ”Ferma”. ”Nu pe bune, chiar m-am îndrăgostit de ea”, a afirmat artistul.

Kamara a acceptat provocarea lui Cătălin Măruță de a participa la celebra rubrică „Spui tot sau îți ia gura foc” din cadrul emisiunii ”La Măruță”.

Întrebat despre defectele Geaninei Ilieș, cu care a concurat la emisiunea ”Ferma, Kamara a spus: „Vrea să le facă pe toate. Îi plăcea să fie mama tuturor, deși noi eram adulți. E mult prea sensibilă la unele chestii”.

Ce vedetă l-a cucerit pe Kamara. ”Mi-a plăcut foarte mult de ea”

Cântărețul a recunoscut, însă, că s-a îndrăgostit de Geanina Ilieș de când a cunoscut-o. ”E frumoasă foc. M-am îndrăgostit de ea în Fermă, nu am ce să zic. Nu, pe bune, chiar m-am îndrăgostit de ea. Mi-a plăcut foarte mult de ea. Este mămica ideală pentru copiii tăi, e o mamă deosebită. Mie îmi plac femeile care știu să fie și mame”, a spus Kamara.

La întrebarea „Cu ce vedetă din showbiz ai vrea să ai o aventură de o noapte, dacă ai fi sigur că nu ar afla nimeni niciodată?”, Kamara a dat numele a trei vedete: Inna, Laris și Diana Sar. „E ceva greșit?”, a adăugat el.

Kamara a fost căsătorit și are un băiețel

Leon, fiul lui Kamara, suferă de o formă de paralizie cerebrală, fiind diagnosticat la scurt timp de la naștere, cu tetrapareză spastică. Micuțul  a efectuat mai multe transplanturi de celule stem la o clinică din Turcia. Ulterior, Leon a suferit o nouă intervenție chirurgicală la Barcelona. Acolo, micuțul a suferit o operație de miotenofasciotomie. Leon a mai fost  supus și altor tratamente.  Oana, fosta parteneră de viață a lui Kamara, a declarat că a făcut timp de trei ani videochat pentru a putea avea resursele financiare necesare să își ajute copilul.

„Sunt un om asumat în momentul de față, mă asigur că pot să duc toate aceste lucruri în spate. Nu e așa ușor să faci videochat, lumea crede că doar te dezbraci și atât. Pentru cineva care vrea să își păstreze integritatea, trebuie să glumești mult, trebuie să vorbesti mult, să zâmbești, să fii optimistă, opt ore pe zi să faci asta e greu. E cumva un rol, renunțam la persoana mea, știind că eram considerată ca un obiect sexual. Am renunțat după 3 ani, mă simțeam obligată. Kamara ne-a întreținut 5 ani, dar mi-am dat seama că îi era greu să ducă toate cheltuielile cu tratamentele pentru Leon”, a declarat Oana la postul de televiziune Antena Stars.

citește și...