Ce vedetă a impresionat-o pe Raluca Bădulescu. ”A evoluat fantastic, se îmbracă excepțional, nu numai în concerte, ci și în viața de zi cu zi”

24.04.2021, 10:44
Ce vedetă a impresionat-o pe Raluca Bădulescu. ”A evoluat fantastic, se îmbracă excepțional, nu numai în concerte, ci și în viața de zi cu zi”
Ce vedetă a impresionat-o pe Raluca Bădulescu. ”A evoluat fantastic, se îmbracă excepțional, nu numai în concerte, ci și în viața de zi cu zi”

Raluca Bădulescu a explicat care este vedeta care a impresionat-o cu stilul ei vestimentar.

Raluca Bădulescu a vorbit, într-un interviu pentru revista Viva, despre cum au evoluat vedetele de-a lungul timpului din punct de vedere vestimentar. Aceasta a avut numai cuvinte de laudă la adresa Loredanei Groza. ”S-au schimbat foarte mult vedetele de-a lungul timpului, rubrica aceea (n.r. în care comenta ținutele vedetelor) am început-o în urmă cu 18 ani. Noi am ținut pasul cu moda, suntem updatați cu tot ce ține de fashion. Dintre vedete, nu știu pe cine aș enumera ca având o evoluție spectaculoasă în fashion. Însă, în schimb, vă pot spune că aceleași persoane care reprezentau fashion icon-uri pe vremea aceea au rămas și acum. Spre exemplu, în acest sens, menționez pe Loredana Groza”, a spus aceasta.

Raluca Bădulescu a mărturisit că a fost impresionată de Delia, despre care spune că a evolut fantastic din punct de vedere vestimentar. ”Delia, la începutul carierei nu se întrevedea a fi o mare fashionistă, ori un fashion icon așa acum este acum. Ea a evoluat fantastic, se îmbracă excepțional, nu numai în concerte, ci și în viața de zi cu zi. Îmi amintesc de ea, de pe vremea începuturilor ei, era o tipă bine imbrăcată, dar nu se întrevedea a fi iconică, așa cum este acum”, a mai spus vedeta.

Cea mai scumpă piesă vestimentară din  garderoba Ralucăi Bădulescu

Raluca Bădulescu este cunoscută pentru stilul său elegant și pentru faptul că este înnebunită după hainele de calitate. Jurata de la emisiunea ”Bravo, ai stil!”, de la Kanal D, a dezvăluit care este cea mai scumpă piesă vestimentară pe care o are în garderobă. Este vorba despre o jachetă Balmain, care are 27 de kilograme și care este realizată intergral din cristale și mărgele.

”Excluzând bijuteriile, cele mai scumpe piese din garderoba mea sunt jachetele, pentru care am o adevărată pasiune, şi sacourile. Jachetele tip biker sunt marea mea dragoste, sunt piese timeless, în care merită să investeşti. Cred că trebuie să fie de calitate, au o altă ţinută şi le poţi purta în combinaţii cu piese din magazinele mass-market, arătând ca scoasă din cutie. Cea mai scumpă piesă pe care o am este o jachetă Balmain, o piesă de colecţie, realizată integral din cristale şi mărgele, are 27 de kg, deşi este foarte scurtă. Este piesă mea preferată şi cea mai scumpă din garderobă… Sunt, însă, sigură că nu valorează 3 ron în perioada de pandemie, nu pot mânca mărgelele de pe ea. Nu recomand achiziţionarea unor astfel de piese, decât dacă le iubiţi cu adevărat. Eu mi-am dorit-o cu disperare, am dorit să îi fac propria ei vitrină”, a detaliat Raluca Bădulescu pentru okmagazine.ro.

Vedeta a afirmat că are în garderobă și obiecte de 10 lei. ”Am în garderoba şi obiecte de 10 ron pe care le port. Important este cum le combini. Există garderobe care conţin numai piese scumpe şi există garderobe, ca a mea, în care sunt şi piese scumpe şi piese ieftine, dar contează cum faci styling şi cum ştii să le porţi. Cunosc persoane care se îmbracă doar de la magazine mass market şi arată impecabil şi persoane care poartă doar piese scumpe care arată foarte ieftin şi nepotrivite. Aşa cum am spus de multe ori şi în emisiunea “Bravo, ai stil!” trebuie să ştii să porţi un lucru, valoarea lor nu contează”, a adăugat aceasta.

citește și...