Ce va face cu un milion de lei Alessandro Mucea, câștigătorul „SuperStar România”. ”Nu știu exact cum va fi viața mea după concurs”

22.12.2021, 13:20

Alessandro Mucea este câștigătorul „SuperStar România”. Tânărul a dezvăluit ce face cu milionul de lei și cum i se va schimba viața, după ce a impresionat o țară întreagă cu vocea sa. ”Nu știu exact cum va fi viața mea după concurs, dar știu ce vreau să fac”, spune Alessandro Mucea.

Alessandro Mucea a reușit datorită vocii sale uimitoare să câștige aprecierea juriului, dar și a publicului, acesta din urmă i-a oferit toată încrederea și votul final. În marea finală, acesta a interpretat ”Human”, piesa lui Rag’n’Bone, Le Temps des Cathédrales – Bruno Pelletier și ”I See Red”, alături de AMI.

Tânărul de 18 ani a acordat un interviu și a mărturisit cum a fost experiența „SuperStar România” pentru el, dar și ce va face cu marele premiu.

Ce va face Alessandro Mucea cu milionul de lei

Tânărul a spus că banii pe care i-a câștigat îi va investi, în totalitate, în muzică.

„Banii pe care i-am câștigat îi voi investi în muzică și nu în altceva, voi investi mai ales în cultura mea muzicală. Nu știu exact cum va fi viața mea după concurs, dar știu ce vreau să fac. Mai departe vreau să mă apuc de învățat muzică si de a deveni mai bun în ceea ce fac”, spune câștigătorul „SuperStar”.

Care a fost cel mai dificil moment pentru Alessandro Mucea

Alessandro Mucea a spus și care a fost cel mai dificil moment pentru el de la „SuperStar”.

„SuperStar a fost, pentru mine, o experiență plină de fericire și am să îmi aduc aminte toată viața de momentele pe care le-am avut aici. Cel mai dificil moment a fost atunci când aveam emoții foarte mari înainte de a intra pe scenă”, mai spune Alessandro Mucea.

Poveste de viață absolut impresionantă

Alessandro Mucea are o poveste de viață absolut impresionantă. A fost abandonat la doar șase luni, însă și-a găsit alinarea în muzică.  Acum, mama lui locuieșțe cu el.

„Mama mea, acum, stă cu mine, fratele meu, cumnata mea și nepotul meu. Ea stă cu mine de doi ani, deja. Nu mi-a lipsit nimic în copilărie, am avut mereu pe cineva lângă mine în loc de tata și de mama. De la 3 până la 10 ani au avut grijă de mine tatăl și mama cumnatei mele, iar de la 11 ani m-au luat în grijă cumnata și fratele meu”, a declarat Alessantro.

citește și...