Ce tatuaj ți se potrivește în funcție de zodia în care te-ai născut

09.05.2022, 11:18
Ce tatuaj ți se potrivește în funcție de zodia în care te-ai născut
Ce tatuaj ți se potrivește în funcție de zodia în care te-ai născut

Experții în previziuni astrologice sunt de părere că fiecărui nativi din fiecare zodie i se potrivește un anumit tip de tatuaj. Astfel în funcție de semnul astral sub care o persoană s-a născut, desenul potrivit pentru a fi făcut pe cop poate fi un personaj celebru, o frază cu o importanță specială sau un peisaj din natură.

Nativii din zodia Berbecului sunt considerați ca fiind firi foarte puternice, astfel că un tatuaj perfect pentru ei poate fi un animal sălbatic sau săgeți și pumnale. Cei născuți sub semnul Taurului sunt persoane sensibile, astfel că acești pot să își deseneze pe corp ceva legat de natură – flori și arbori, sau diverse stele. Pentru nativii din zodia Racului cel mai potrivit tatuaj este unul care să reprezinte Luna.

Nativilor din zodia Gemenilor li se potrivesc ca desene pe corp diverse citate motivaționale sau expresii celebre. Cei născuți sun semnul Leului sunt recunoscuți ca fiind puternici și foarte încrezători, astfel că dacă doresc să-și facă tatuaje pe corp cele mai potrivite sunt cele reprezentând diverse animale, bijuterii sau Soarele. Pentru nativii din zodia Fecioarei, care sunt foarte pragmatici și foarte bine organizați, cele mai potrivite desene pe care și le-ar putea face pe corp sunt cele minimaliste și cele reprezentând diverse figuri geometrice.

Ce tatuaj ți se potrivește în funcție de zodia în care te-ai născut. Balanțele își pot desena peisaje care inspiră liniște

Nativii din zodia Balanței iubesc libertatea, astfel că atunci când vor să-și facă un tatuaj ideal ar fi să aleagă o pasăre, un lup sau un peisaj care inspiră liniște. Pentru nativii din zodia Scorpionului cele mai potrivite tatuaje sunt cele care reprezintă șerpi sau scorpioni, desenate în culori foarte vii. Celor născuți sub semnul Săgetătorului tatuajele recomandate ar fi cele care reprezintă ceasuri, busole și săgeți.

Pentru nativii din zodia Capricornului cel mai potrivit desen pe corp este o bufniță. Celor născuți sub semnul Vărsătorului li se potrivește cel mai bine, ca tatuaj, o pasăre colibri sau un fluture. Nativii din zodia Pești sunt cunoscuți pentru sensibilitatea lor, astfel că tauajele ideale pentru aceștia ar putea fi cele reprezentând peisaje din natură sau marea.

citește și...