Ce sume câștigă Andreea Bălan din canalul ei de YouTube. ‘Dacă nu vă place, nu mă urmăriți!’

29.04.2020, 17:17
Ce sume câștigă Andreea Bălan din canalul ei de YouTube. 'Dacă nu vă place, nu mă urmăriți!'
Ce sume câștigă Andreea Bălan din canalul ei de Youtube. 'Dacă nu vă place, nu mă urmăriți!'

În cel mai nou vlog publicat pe canalul său de YouTube, Andreea Bălan a mărturisit ce sume încasează din clipurile postate pe cea mai populară platformă din întreaga lume.

Ce sume câștigă Andreea Bălan din canalul ei de YouTube. ‘Dacă nu vă place, nu mă urmăriți!’

Solista a permis internauților să îi pună întrebări, iar cei mai mulți au fost curioși să afle câți bani câștigă din Youtube. Andreea Bălan s-a conformat și le-a răspuns celor care o urmăresc pe rețelele de socializare. De asemenea, cântăreața a dezvăluit de ce s-a apucat de YouTube.

‘M-am apucat de YouTube, pentru că simțeam că lipsește ceva din cariera mea. Adică: scoteam piese, mergeam la emisiuni, eram și sunt în juriu la Te cunosc de undeva!, dar am observant că oamenii vor mai mult de la tine! Așa, dându-vă acces în casa mea, în familia mea, puteți să mă cunoașteți mult mai bine și, evident, să vedeți dacă vă place sau nu. Dacă nu vă place, nu mă urmăriți.

Mie îmi place să fac acest lucru. Adică, nu o fac împotriva voinței mele și nici împotriva voinței fostului soț, cum unii dintre voi ați scris, că: «Vai, nu voia…». Faptul că le expun pe Ella și pe Clara. Păi Ella și Clara mai târziu sigur vor fi în media! Știți, ce naște din pisică, șoareci mănâncă! Deci, evident, cel puțin una dintre ele va fi cântăreață, prezentatoare, actriță, moderatoare. Și atunci este foarte tare că eu pot să îi contruiesc deja platforma, baza, fanbase-ul, ca mai târziu, să-i fie mai ușor decât mi-a fost mie’, a spus Andreea Bălan.

Andreea Bălan a declarat că Dorian Popa câștigă mult mai mult decât ea, în condițiile în care el publică zilnic vloguri pe YouTube, iar cântăreața doar opt pe lună. În plus, artista îl plătește pe Karin Frone, cel care îi face montajul.

‘Foarte mulți: «A, păi, face din YouTube o căruță de bani! Că de-aia face vlogging!» Nu, dragilor! Din YouTube-ul românesc nu faci chiar atât de mulți bani! Eu fac atâția bani cât să îmi acopăr montajul, pentru că eu nu montez, nu am timp să montez. Și ador cum montează Karin! Nu vă luați după socialblade.com. Alea sunt niște câștiguri pe care ar trebui normal să le primim dacă am locui în America sau în alte țări și dacă reclamele de pe YouTube ar fi plătite așa cum sunt plătite în America. Adică, ăia în America, da, câștigă o căruță de bani din YouTube!

Noi, aici, în România, în funcție de cât de mult postezi, poți să câștigi mai mult sau mai puțin. Eu, nepostând în fiecare zi, de exemplu, ca Dorian Popa, automat, câștig mai puțin ca Dorian Popa.Dar pot să câștig mai mult decât o persoană care postează o data pe lună’, a mai declarat frumoasa cântăreață.

citește și...