Ce sumă încasează Cove, după ce și-a dat demisia de la Pro TV. Prezentatorul are două joburi

15.11.2021, 23:05

Gabriel Coveșanu a vorbit despre cât de mulțumit este de veniturile pe care le câștigă, după ce și-a dat demisia de la Pro TV. Cove a vorbit pentru prima dată despre situația financiară, la mai bine de două luni de când a părăsit postul TV din Pache Protopopescu.

Intervievat de okmagazine, Cove a declarat că se simte mulțumit de veniturile pe care le are. Prezentatorul nu a dezvăluit care este suma încasată lunar.

Prezentatorul a revenit la Prima Tv, unde a devenit prezentatorul emisiunii „Flash Monden”. Cove prezintă Flash Monden la Prima TV din 13 septembrie, alături de Diana Bart. Vedeta mai are un job la Teatrul „Ion Creangă”.

Ce declară Cove cu privire la câștigurile sale

Chiar dacă nu a vrut să dezvăluie suma pe care o câștigă, Cove a spus că banii pe care îi obține lunar sunt suficienți pentru a le asigura copiilor săi o educație bună.

„Am un venit decent, care îmi permite să le ofer copiilor o educație bună. Muncesc mult, aşa a fost dintotdeauna. Însă când îţi faci profesia cu pasiune, nu se mai pune. Pe lângă Flash Monden la Prima TV sunt şi managerul Teatrului Ion Creangă”, a explicat Gabriel Coveșeanu pentru okmagazine.ro. 

Întrebat de ce a ales să revină la Prima TV, postul la care a funcționat înainte de Pro Tv, după ani de zile, Cove a declarat că echipa este cea care i-a făcut propunerea.

De ce a plecat de la Pro Tv

„Oferta Prima TV, emisiunea Flash Monden şi proiectele pe care le pregătim, au picat la fix. Am venit aici pentru un program de prime time şi am găsit o echipă tânără, entuziastă, şi o colegă de-a dreptul efervescentă. E o provocare pe care am acceptat-o cu inima deschisă. A, şi o colegă, pe Diana, care e frumoasă, deşteaptă şi foarte bună la ceea ce face. Să fiu cu ea pe platouri e o distracţie continuă”, a mai adăugat Cove pentru sursa citată.

citește și...