Ce sumă încasează Adrian Enache pentru un concert alături de fiica sa. ”Prețul depinde de preferințe”

31.05.2022, 11:49
Ce sumă încasează Adrian Enache pentru un concert alături de fiica sa. ”Prețul depinde de preferințe”
Ce sumă încasează Adrian Enache pentru un concert alături de fiica sa. ”Prețul depinde de preferințe”

Binecunoscutul cânrtăreț Adrian Enache, în vârstă de 55 de ani, a dezvăluit care este suma pe care o ia pentru a cânta alături de fiica sa, Diana, la un eveniment privat, unde cei doi abordează diverse genuri muzicale. ”Prețul depinde de preferințe. Avem foarte multe nunți în doi”, a declarat Adrian Enache într-un interviu.

Adrian Enache este unul dintre cei mai cunoscuți artiști din showbiz-ul autohton. Acesta are o carieră impresionantă în spate. În plan sentimental, Adrian Enache trăiește o poveste de dragoste de foarte mulți ani cu prezentatoarea de televiziune Iuliana Marciuc, împreună cu care are un băiat, David. Adrian Enache mai are o fiică, Diana, din căsnicia anterioară.

Alături de fiica sa, Diana, Adrian Enache participă la diverse evenimente private, unde aborrdează diverse stiluri muzicale. Artistul a dezvăluit, pentru impact.ro, ce sumă încasează pentru un show alături de fiica sa.

Ce sumă încasează Adrian Enache pentru un concert alături de fiica sa. ”Toată lumea vrea să vadă conceptul tată-fiică”

Onorariul pentru un show de 90 de minute la un eveniment privat poate ajunge și la 5.000 de euro.

„Merg la pachet și cu Diana, și cu Rareș (n.r. prietenul lui), e 5.000 de euro. Facem show-ul pe care l-am avut și la Londra și-n America. De asemenea, am un proiect care merge foarte bine. Toată lumea vrea să vadă conceptul tată-fiică. Prețul depinde de preferințe. Avem foarte multe nunți în doi. Pentru un show de 90 de minute avem un onoariu și de 5.000 de euro. Merge treaba”, a declarat Adrian Enache pentru sursa mai sus-menționată.

Adrian Enache, mândru de cei doi copii ai săi

Adrian Enache s-a declarat mândru de ambii săi copii.

”Mi-am dorit ca și copilașii mei să fie împreună și sunt, nu-mi pot dori ceva mai mult. David e în lumea filmului, Diana cântă, e bine. Diana e foarte matură față de vârsta pe care o are”, a afirmat cântărețul în cadrul unui interviu.

citește și...