Ce substanțe interzise a consumat George Burcea înainte de a fi oprit de poliție! Anunțul oficial al autorităților

02.03.2020, 18:09
Ce substanțe interzise a consumat George Burcea înainte de a fi oprit de poliție! Anunțul oficial al autorităților
Ce substanțe interzise a consumat George Burcea înainte de a fi oprit de poliție

Zilele trecute, soțul Andreei Bălan a fost oprit de polițiști la volan, sub influența substanțelor interzise. Lui George Burcea i-a fost reținut deja permisul, iar oamenii legii au stabilit deja ce droguri a consumat actorul după ce a fost tras pe dreapta de polițiștii de la Rutieră.

Mai mult de atat, autoritățile fac cercetări în cazul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui autovehicul sub influența substanțelor psihoactive.

Ce substanțe interzise a consumat George Burcea înainte de a fi oprit de poliție

Conform Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea, citat de Antena Stars, George Burcea a consumat cocaină.

‘În jurul orei 10.00, în timp ce rula cu autoturismul pe B-dul Eroilor din orașul Voluntari, pe sensul către municipiul București, numitul B.G.V. a fost oprit de un echipaj de poliție din cadrul IPJ Ilfov-Serviciul Rutier, împrejurare în care acesta a fost testat cu aparatul Drager Drug Test 5000, rezultatul testării indicând o valoare pozitivă a „Cocaine’, motiv pentru care conducătorul auto a fost condus către o unitate spitalicească în vederea recoltării probelor biologice de sânge’, au mărturisit procurorii.

Se pare că George Burcea și celebra solistă nu trec printr-o perioadă tocmai bună în căsnicia lor. Artista a confirmat pe Instagram că zvonurile din ultima perioadă despre un posibil divorț între ea și tatăl fiicelor sale este adevărat.

Apropiații celor doi susțin că toată cearta ar fi pornit în momentul în care Andreea Bălan a aflat detalii cutremurătoare din trecutul soțului ei. George Burcea a fost abuzat în copilărie de tatăl său.

‘Dragilor, va multumesc din suflet tuturor pentru mesajele frumoase si de sustinere ?Le-am citit pe toate ❤️ Tot ce pot sa va spun, este ca, ceea ce s-a scris in presa, este adevarat. In rest, altceva nu pot sa declar momentan, deoarece sunt momente delicate, iar Ella si Clara trebuie potejate. ?? Va imbratisez cu drag?, mereu a voastra AB’, a fost mesajul cântăreței. 

citește și...