Ce studii are Dorian Popa. Nu te-ai fi așteptat!

19.07.2020, 09:38
Ce studii are Dorian Popa. Nu te-ai fi așteptat!
Ce studii are Dorian Popa. Nu te-ai fi așteptat!

Dorian Popa este unul dintre cei mai cunoscuți artiști din România. Este cântăreț și actor, însă puțini știu ce studii are acesta.

Dorian Popa, în vârstă de 31 de ani, este actor de televiziune, compozitor, dansator și cântăreț A devenit cunoscut în 2011, odată cu apariția sa în serialul ”Pariu cu viața” alături de colegii săi din Lala Band, unde l-a interpretat pe Andrei Anghel. În prezent joacă rolul lui Mario în serialul ”Sacrificiul”, de la Antena 1.

Toată lumea îl știe ca artist, însă puțini sunt cei care știu ce studii are Dorian Popa.

Dorian Popa este masterand al Facultății de Relații Publice în Marketing în cadrul Academiei de Studii Economice.

Artistul se numără și printre cele mai urmărite vedete pe internet. Are 1,73 de milioane de abonați pe canalul de YouTube, dar și 1,9 milioane de urmăritori pe Instagram.

Ce afacere are Dorian Popa

Dorian Popa a mărturisit că perioada de izolare a fost una binevenită pentru el pentru că a profitat de ocazie pentru a-și finaliza casa, dar și pentru a se ocupa de magazinul online pe care îl are.

“Izolarea, pentru mine, oricât de ciudat ar părea, a fost un mic ajutor de la Doamne Doamne. În sensul că am avut timp să fac mutarea mult așteptată în casa cea nouă, timp să stau pe capul echipei de construcții exact la detaliile finale (cele mai importante) și evident, nu în cele din urmă, timp să mă și bucur de acest nou capitol din viața mea!

Site-ul meu de merch’uri (produse personalizate) este în plină dezvoltare. Iubesc lumea afacerilor, drept pentru care propriul magazin online îmi hrănește la fix această sete!

Ideea inovatoare pe care eu încerc să o aduc acolo este un prim site de merch românesc, unde să găsești aproape orice îți dorești! Am lansat o colecție supranumită ”de relaxare”, care a mers excelent. Circa 900 de comenzi în 72 de ore! Cu Dumnezeu și multă muncă înainte!”, a declarat Dorian Popa într-un interviu recent.

citește și...