Ce studii are de fapt Andreea Ibacka. Lucrurile pe care nu le știai despre soția lui Cabral

05.02.2021, 16:02
Ce studii are de fapt Andreea Ibacka. Lucrurile pe care nu le știai despre soția lui Cabral
Ce studii are de fapt Andreea Ibacka. Lucrurile pe care nu le știai despre soția lui Cabral

Actrița Andreea Ibacka, partenera de viață a  prezentatorului de televiziune Cabral, a dezvăluit ce studii are.

Andreea Ibacka a fost prezentă în platoul emisiunii ”Star Matinal”, de la Antena Stars, unde a explicat ce studii are. Actrița a terminat Facultatea de Finanțe-Bănci și lucra deja într-o bancă atunci când a mers la primul casting pentru un serial.

”Eu am terminat Finanțe-Bănci și aveam deja un job în bancă de trei ani și turnura asta a fost complet neașteptată, la primul casting nici n-am știut în ce mă bag. Toată lumea mă bătea la cap să fac niște bani în plus dintr-un part-time job care să aibă legătură cu imaginea mea, cumva împinsă de la spate m-am dus!”, a detaliat Andreea Ibacka, potrivit spynews.ro.

Cum s-au cunoscut Andreea Ibacka și Cabral

Cabral și Andreea Ibacka au devenit părinți în data de 5 decembrie 2018, atunci când a venit pe lume Namiko. Cei doi s-au căsătorit în anul 2011, după o relație de trei ani. Prezentatorul de televiziune Cabral a mai fost căsătorit cu Luana Ibacka. Din mariajul celor doi a rezultat o fiică, Inoke.

Andreea Ibacka și Cabral doi s-au cunoscut pe platourile de filmare. „Eu și Cabral lucram destul de puțin împreună la acel proiect în care am primit eu primul rol din viață. Ne-am îndrăgostit, dar nu la prima vedere, cum spune el. El a fost interesat de carcasă. Dragostea a crescut în timp. Mi-a mâncat tinerețile. Amuzamentul ne-a ținut aproape”, a declarat Andreea Ibacka.

Andreea Ibacka a povestit și cum a fost cerută în căsătorie. Vedeta a povestit că partenerul ei, Cabral, a anunțat public că vrea să o ceară de soție, înainte de a o întreba pe ea despre acest lucru. „Au trecut 10 ani de la cererea în căsătorie. El a anunțat mai întâi public, la tv, înainte să mă întrebe pe mine. Am aflat de la prieteni că intențioase să facă pasul ăsta. Fusese adus în discuție, eram deja de 3 ani împreună. Era de așteptat, o continuare firească a poveștii noastre frumoase. A fost surprinzător. I s-a părut lui mai interesant să facă cererea de la parter, eu fiind la balcon. În timp ce el vorbea, eu mă făceam că nu aud, pentru că voiam să afle cât mai mulți vecini. Până la urmă am coborât și i-am spus da”, a mai dezvăluit Andreea Ibacka.

citește și...