Ce studii are Cătălin Moroșanu. Sportivul a spus tot la o emisiune TV

17.11.2021, 12:18
Ce studii are Cătălin Moroșanu. Sportivul a spus tot la o emisiune TV
Ce studii are Cătălin Moroșanu. Sportivul a spus tot la o emisiune TV

Luptătorul Cătălin Morșanu, în vârstă de 37 de ani, a vorbit despre planurile sale profesionale la o emisiune de televiziune. Acesta a dezvăluit, printre altele, și ce studii are. De asemenea, Cătălin Moroșanu a dezvăluit că este și foarte pasionat de scris, talent pe care l-a moștenit de la mama sa, care este profesoară.

Cătălin Moroșanu a fost prezent la emisiunea moderată de Teo Trandafir la Kanal D, unde a vorbit despre planurile pe care le are în carieră. Acesta se pregătește să devină antrenor.

Cu această ocazie, Cătălin Moroșanu a dezvăluit și ce studii are și ce facultate a absolvit.

Ce studii are Cătălin Moroșanu. ”Am terminat Facultatea de Drept și masterat în istorie și filosofie”

”În momentul în care am intrat în lumea asta a kickboxingului, păi, eu când am intrat, care a fost visul meu? Final 16! După opt ani de zile am ajuns în Final 16 în Tokyo, Japonia… Am terminat Facultatea de Drept și masterat în istorie și filosofie. Acum m-am înscris și la școala de antrenori, o să fiu și antrenor”, a declarat Cătălin Moroșanu, potrivit kanald.ro.

Sportivul a dezvăluit că are un talent aparte la scris, moștenit de la mama sa care este profesoară.

”Să știi, chiar am talent la scris, cred că moștenesc de la mama mea… Mi-a dat Dumnezeu tot ce am vrut eu pe pământul asta, am realizat atâtea lucruri, cum aș putea să dăruiesc înapoi? Scriind prin tot ce am trecut eu și să ajung la concluziile pe care le am eu în momentul de față, am trecut prin atâtea greutăți pentru că foarte mulți oameni rămân acolo, adică, trec printr-o greutate, gata, vai, se blochează, trebuie să lupți și să ai un vis de fiecare dată”, a mai spus Cătălin Moroșanu.

Cătălin Moroșanu e căsătorit cu Georgiana

Cătălin Moroșanu are un familie fericită alături de soția sa, Georgiana, împreună cu care formează un cuplu de foarte mulți ani. Cei doi au împreună o fetiță, Natalis. Cătălin Moroșanu a povestit, într-un interviu, cum a cerut-o în căsătorie pe Georgiana, dar și cum a fost la nunta lor. ”Am vrut să îi fac o surpriză. Își sărbătorea ziua de naștere cu prietenele ei în oraș, m-am dus la restaurant, s-a oprit muzica, i-am rugat să pună melodia lui Guess Who, „Suntem copii”, am adus șampanie, un tort și i-am dat inelul de logodnă și un bilețel pe care era scrisă întrebarea „Vrei să fii soția mea?”. Cererea în căsătorie a venit firesc, am simțit să fac acest lucru și ea a fost foarte fericită. O aveam deja pe Natalis, avea doi anișori”, și-a amintit sportivul.

Despre nunta lor din 2012, Cătălin Moroșanu a spus: ”A fost o petrecere cu peste 200 de invitați, am respectat tradițiile, n-am făcut nimic ieșit din comun, a fost o nuntă tipic românească. Singura tradiție pe care nu am respectat-o a fost furatul miresei, nu am dorit să se întâmple acest lucru”.

citește și...