Ce studii are Andra. ”Știu că acest moment va veni”

22.07.2020, 10:41
Ce studii are Andra. ”Știu că acest moment va veni”
Ce studii are Andra. ”Știu că acest moment va veni”

Andra este cunoscută de toată lumea ca una dintre cele mai de succes cântărețe de pe scena artyistică din România. Puțini sunt cei care știu ce studii are de fapt artista.

Andra și-a început cariera la vârsta de șapte ani și a lansat primul său disc single în anul 2001, când avea 14 ani. Ulterior, a devenit una dintre cela mai de succes artiste din industria muzicală din țara noastră.

În ceea ce privește studiile Andrei, aceasta a urmat cursurile Liceului Economic “A.D. Xenopol”, apoi a făcut Facultatea de Psihologie Muzicală la Universitatea Spiru Haret, potrivit Antena 3.

Artista mărturisea că i-ar plăcea ca, la un moment dat, să fie pedagog.

„Acum am posibilitatea ca, într-o zi, să mă pot dedica și laturii pedagogice. Știu că acest moment va veni și mă gândesc cu bucurie la viitorii mei elevi, cărora vreau să le transmit pasiunea mea pentru muzică”, declara Andra după examenul de licență.

Căsătorită cu Măruță din 2008

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai frumoase și mai unite cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi au împreună doi copii superbi, David și Eva.

Deși se înțeleg foarte bine, ca în orice cuplu, și între cei doi mai au loc discuții. Însă reușesc să treacă foarte repede peste neînțelegerile dintre ei, după cum au mărturisit într-un  recent interviu.

”Suntem foarte comunicativi, din fericire. Nu ținem în noi supărarea, frustrarea. Orice am avea pe suflet, vorbim până rezolvăm. Ne ascultăm unul pe altul. Niciodată nu suntem certați cu adevărat, pentru că știm amândoi că ultimul lucru pe care ni l-am dori ar fi să ne rănim unul pe altul”, declara Andra.

La rândul lui, prezentatorul de televiziune Cătălin Măruță afirma că partenera lui de viață este cea care lasă de la ea atunci când sunt discuții în cuplu.

”Eu aș vrea să adaug că Andra lasă mult de la ea, deși poate crede că eu nu observ asta. Eu sunt mai pătimaș, am momente în care exagerez, oboseala poate fi de vină, dar Andra nu pune niciodată paie pe foc, e foarte înțeleaptă. Mă lasă să mă calmez, nu îmi spune chiar atunci dacă simte că greșesc, ci puțin mai târziu când chiar ascult și înțeleg”, mărturisea Cătălin Măruță.

citește și...