Ce spunea Mirela Stoian despre personajul Lila din ”Vacanța mare”. ”M-am bucurat de celebritate, dar şi de ”greutatea” acestui nume

24.04.2021, 14:29
Ce spunea Mirela Stoian despre personajul Lila din ”Vacanța mare”. ”M-am bucurat de celebritate, dar şi de ”greutatea” acestui nume
Ce mai face Mirela Stoian, Lila de la ”Vacanța mare”. ”Acum trăiesc din ajutorul celor care mă iubesc şi deplâng de pe margine eşecul meu”

Mirela Stoian a făcut furori în urmă cu ani alături de grupul umoristic ”Vacanța mare”.

Mirela Stoian a dat viață personajului Lila din ”Vacanța mare”, cu care a cucerit telespectatorii cu ani în urmă.

Actrița, care s-a bucurat de mare succes alături de Mugur Mihăescu și Radu Pietreanu, a dispărut ulterior din lumina reflectoarelor.

Ce spunea Mirela Stoian despre personajul Lila din ”Vacanța mare”. ”Am avut diverse experiențe”

În urmă ceva ani, Mirela Stoian vorbea despre viața sa la o emisiune de televiziune. Aceasta afirma că nu îi este dor de personajul Lila.

„Nu îmi este dor de personajul Lila. Şi din cauza, dar şi datorită personajului am avut diverse experienţe. M-am bucurat de celebritate, dar şi de ”greutatea” acestui nume. Dacă nu mi-am găsit de munca în ultimii cinci ani este şi din cauza faptului că lumea m-a văzut ca pe acest personaj. Pe vremea când eram”Lila” am avut salarii foarte bune, am trăit decent. Nu erau sume exorbitante, dovadă că stau în apartamentul pe care l-am luat cu soţul meu”, spunea Mierela Stoian, potrivit adevarul.ro.

”Aveam nişte bani puşi deoparte, însă nu foarte mulţi. Atunci îmi făceam toate mofturile, făceam cadouri şi nu m-am aşteptat niciodată ca totul să se termine atât de brusc. Acum trăiesc din ajutorul celor care mă iubesc şi deplâng de pe margine eşecul meu. Sora şi părinţii mă ajută!”, completa actrița.

Ce spunea Mugur Mihăescu despre ”Vacanța mare”

Despre revenirea sa pe micile ecrane, dar și despre grupul umoristic ”Vacanța mare”, alături de care s-a bucurat de mare succes, a făcut Mugur Mihăescu declarații într-un interviu pentru click.ro.

”Eu voi discuta cu toată lumea și în funcție de propunerea care mă va lasa să fiu eu însumi și să dau tot ce am eu mai bun în ceea ce mă privește ca artist, pe aceea o voi lua în considerare. Categoric, sunt deschis la o reîntoarcere în televiziune, dar ca Mugur Mihăescu și Radu Pietreanu. Fostele personaje din Vacanța Mare, la revedere. Avem atât de multe de spus, avem atât de multe pe care le-am acumulat, datorită vârstei și unei vieți nebune pe care am dus-o, încât am zis că trebuie să împărtășim aceaste experiențe. Poate vom aduce din când în când crâmpeie din fostele personaje, poate vom face invitat special cu un fost personaj, sigur că da. Dar e cazul să fim noi înșine”, a explicat Mugur Mihăescu.

citește și...