Ce spune Virgil Ianțu după ce s-a vindecat de COVID-19. ”E trist că oamenii gândesc că am luat bani să promovez așa ceva”

16.10.2020, 10:10
Ce spune Virgil Ianțu după ce s-a vindecat de COVID-19. ”E trist că oamenii gândesc că am luat bani să promovez așa ceva”
Ce spune Virgil Ianțu după ce s-a vindcat de COVID-19. ”E trist că oamenii gândesc că am luat bani să promovez așa ceva”

Prezentatorul de televiziune Virgil Ianțu a făcut declarații după ce s-a vindecat de coronavirus. Acesta a vorbit despre boala respectivă, dar a și comentat pe marginea celor care au afirmat că a primit bani pentru a spune că este infectat.

Virgil Ianțu a povestit ce simptome a avut după ce a fost infectat cu coronavirus. Acesta a explicat că a avut o formă ușoară a bolii și nu a fost internat.

”Nu am fost internat, am avut o formă ușoară. Am pierdut gustul și mirosul. Am avut o stare neplăcută vreo patru zile. Acum sunt bine, nu m-am panicat. Am stat două săptămâni acasă, apoi am făcut și investigații, am plămânii afectați sub 10%. Nu au fost probleme”, a declarat Virgil Ianțu la o emisiune de televiziune, notează spynews.ro.

Prezentatorul de televiziune s-a declarat dezamăgit de faptul că unele persoane au comentat că ar fi primit bani pentru a spune că s-a infectat cu COVID-19.

”E trist că oamenii gândesc că am luat bani să promovez așa ceva. Oamenii mor, zilnic. Ei tot bani au primit? E un subiect ridicol, penibil. Pe mine nu mă ating vorbele neadevărate. Nu mai suntem la teorii, suntem departe. Am răspuns ironic pe internet că am luat 60 de lei”, a mai spus Virgil Ianțu.

Peste 168.000 de cazuri de coronavirus în România

Alte 4.013 de noi cazuri de infectare cu noul coronavirus au fost raportate în ultimele 24 de ore în România. Până joi, 15 octombrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 168.490 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus.

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 4.013 cazuri noi de persoane infectate cu COVID-19. Joi, 15 octombrie 2020, au fost atinse noi recorduri: cele mai multe decese – 73 și cei mai mulți pacienți internați la terapie intensivă – 721.

Până acum, au decedat 5.674 de persoane diagnosticate cu COVID-19. În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 9.611.

Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 2.770.481 de teste pentru coronavirus. Dintre acestea, 29.646 au fost efectuate în ultimele 24 de ore.

Pe teritoriul României, 17.190 de persoane confirmate cu infecție cu noul coronavirus sunt în izolare la domiciliu, iar 8.986 de persoane se află în izolare instituționalizată. De asemenea, 40.136 de persoane se află în carantină la domiciliu, iar în carantină instituționalizată se află 43 de persoane.

De la debutul pandemiei, 125.009 de pacienți au fost declarați vindecați.

citește și...