Ce spune Vali Vijelie despre scandalul de pe litoral. ‘Șeful Poliției era cu mine la masă. N-am primit niciun fel de amendă’

02.09.2020, 17:40
Ce spune Vali Vijelie despre scandalul de pe litoral. 'Șeful Poliției era cu mine la masă. N-am primit niciun fel de amendă'
Ce spune Vali Vijelie despre scandalul de pe litoral

Weekend-ul trecut, un concert de pe litoral susținut de Vali Vijelie a fost întrerupt de Poliţie. Manelistul și patronul localului ar fi fost amendați pentru că nu s-a respectat distanțarea socială.

Incidentul a avut loc în stațiunea Năvodari! Vali Vijelie a cântat la o terasă, însă sute de oameni s-au strâns pentru a-i ascultat melodiile, ignorând regulile impuse de autorități. La fața locului au ajuns mai multe mașini de poliție pentru a alunga lumea adunată.

Ce spune Vali Vijelie despre scandalul de pe litoral

‘Toată lumea a venit, nu mai erau locuri. Oamenii .. să stăm în picioare. Înăuntru erau, nu mai știu, 3-400. La cealantă terasă am ocupat locurile și la cealantă. Și pe stradă s-a strâns fără număr. Unde-i vina mea? Și știi care-i frumusețea? N-o spun, pentru că … Da o spun până la urmă, că a trecut. Șeful poliției era cu mine la masă, beam un șpriț’, a spus Vali Vijelie la emisiunea „Vorbește lumea”, potrivit stirileprotv.ro.

Acum, Vali Vijelie a făcut și primele declarații despre concertul de la mare. Solistul a ținut să precizeze că nu l-a amendat nimeni cu 1.000 de lei, ținând cont că a fost însoțit de șeful Poliției, scrie Spynews.

‘Unde-i vina mea? Și știi care-i frumusețea? N-o spun, pentru că … Da o spun până la urmă, că a trecut. Șeful Poliției era cu mine la masă, beam un șpriț. N-am primit amendă, ca să știți. N-am primit niciun fel de amendă. Am primit doar aplauze și respect. Au spus oamenii, dacă e vorba de amendă, plătim noi. Să ne cânte Vijelie!’, a declarat Vali Vijelie.

citește și...