Ce spune Teo Trandafir despre operațiile estetice. ”Nu-mi place noţiunea de bătrâneţe, am văzut femei la vârsta mea cu batic pe cap”

03.01.2022, 15:02
Ce spune Teo Trandafir despre operațiile estetice. ”Nu-mi place noţiunea de bătrâneţe, am văzut femei la vârsta mea cu batic pe cap”
Ce spune Teo Trandafir despre operațiile estetice. ”Nu-mi place noţiunea de bătrâneţe, am văzut femei la vârsta mea cu batic pe cap”

Prezentatoarea de televiziune Teo Trandafir, în vârstă de 53 de ani, a vorbit deschis despre operațiile estetice. Aceasta a mărturisit la ce intervenții recurge pentru a arăta cât mai bine. ”Nu-mi place noţiunea de bătrâneţe, am văzut femei la vârsta mea cu batic pe cap”, a declarat moderatoarea de la Kanal D.

Teo Trandafr a făcut declarații despre opereațiile estetice într-un interviu pe care l-a acordat pentru okmagazine.ro.

Aceasta a explicat și la ce intervenții de ordin estetic obișnuiește să recurgă.

Ce spune Teo Trandafir despre operațiile estetice. ”Am simţit nevoia şi o fac, dar minim invazive”

Teo Trandafir a dezvăluit că recurge la mici ajustări, însă este vorba despre intervenții minim invazive.

”Am simţit nevoia şi o fac, dar minim invazive, care să nu se vădă de pe o zi pe altă, pentru că nu am când. Eu am emisie cinci zile pe săptămână şi vacanţele cele mai lungi au două săptămâni, timp insuficient pentru recuperare. Merg să-mi hidratez tenul, fac mici chestii recomandate de medic. Nu-mi place noţiunea de bătrâneţe, am văzut femei la vârsta mea cu batic pe cap. Eu sunt şi voi fi femeia care poartă bocanci şi hanorac. Urăsc două lucruri în viaţă asta; bătrâneţea interioară şi gelozia. Gelozia este cea mai jignitoare trăire care mi s-a adresat vreodată. Bătrâneţea interioară este ireversibilă”, a declarat vedeta TV.

Ce a declarat Teo Trandafir despre fiica sa, Maia

Teo Trandafir are o carieră impresionantă în televiziune, aceasta moderând numeroase emisiuni la mai multe posturi TV.  În plan personal, vedeta de televiziune Teo Trandafir a fost căsătorită de două ori. Prima oară, Teo Trandafir a fost măritată cu pilotul Alexandru Trandafir, iar a doua oară cu Constantin Iosef. Teo Trandafir este mama unei fete, Maia, pe care a înfiat-o în urmă cu mulți ani. În cadrul aceluiași interviu, Teo Trandafir a făcut dezvăluiri din relația pe care o are cu fiica sa.

”Nu ne reproşăm multe lucruri. Dacă ar fi să-i reproşez ceva este că nu îşi ţine suficientă ordine în camera ei, ca oricare alt adolescent pe care îl cunosc. Dar atâta vreme cât s-a inventat uşa, consider că fiecare are dreptul să face ce îşi doreşte”, a mărturisit Teo Trandafir.

”În momentul în care Maia va hotărî, majoră fiind, să facă ceva, va face ce va dori. Nu am gelozii, consider că orice om este liber să facă ceea ce îşi doreşte şi ţinutul în lanţ este o dovadă de lipsă de încredere, care jigneşte pe cel vizat. Dacă are bani să îşi plătească o chirie, să se întreţină, nu am niciun fel de problemă. Dacă nu, casa noastră este a noastră până în momentul în care ea va decide altfel”, a mai spus prezentatoarea de la Kanal D.

citește și...