Ce spune Teo Trandafir despre eventualitatea de a fi din nou mireasă. ”În ecuația asta mai intervine și Dumnezeu”

18.12.2021, 15:51
Ce spune Teo Trandafir despre eventualitatea de a fi din nou mireasă. ”În ecuația asta mai intervine și Dumnezeu”
Ce spune Teo Trandafir despre eventualitatea de a fi din nou mireasă. ”În ecuația asta mai intervine și Dumnezeu”

Prezentatoarea de televiziune Teo Trandafir, în vârstă de 53 de ani, a vorbit despre eventualitatea de a fi din nou mireasă. Vedeta a trecut prin două mariaje și este mama unei fete, pe care a adoptat-o în urmă cu mulți ani. ”În ecuația asta mai intervine și Dumnezeu”, a spus vedeta despre o posibilă nouă căsătorie.

Teo Trandafir are o carieră impresionantă în televiziune, aceasta moderând numeroase emisiuni la mai multe posturi TV.  În plan personal, vedeta de televiziune Teo Trandafir a fost căsătorită de două ori. Prima oară, Teo Trandafir a fost măritată cu pilotul Alexandru Trandafir, iar a doua oară cu Constantin Iosef. Teo Trandafir este mama unei fete, Maia, pe care a înfiat-o în urmă cu mulți ani. Maia a împlinit 17 ani.

Teo Trandafir a fost întrebată, în cadrul unui nterviu pentru click.ro, despre eventualitatea de a fi din nou mireasă.  Vedeta a spus exact cum vede ea lucrurile.

Ce spune Teo Trandafir despre eventualitatea de a fi din nou mireasă. ”Nu pot să văd lucruri care nu se vor întâmpla”

”În ecuația asta mai intervine și Dumnezeu. Nu pot să văd lucruri care nu se vor întâmpla, ca după aceea să fiu dezamăgită. Daca Dumnezeu vrea, probabil se va întâmpla”, a spus Teo Trandafir despre o nouă căsătorie.

”Eu sunt un om care traiește iubind si din iubit, și imi permit să sper că anul viitor îmi va aduce iubire liniștită și în pace”, a mai spus vedeta.

Ce a declarat Teo Trandafir despre fiica sa, Maia

Teo Trandafir a făcut declarații și despre fiica sa, Maia și despre relația pe care o are cu aceasta. ”Maia nu a fost niciodată un copil rebel și am avut noroc din punctul acesta de vedere, pentru că am putut să stau liniștită. Deja mai are un pic și face 18 ani și, ca orice copil, a avut năzbâtiile vârstei, nimic care să mă fi marcat. Timpul îl gestionez că orice alt om. Eu merg la serviciu, Maia merge la scoală, fiind un copil de Cambridge, când ajunge acasă, învață. Seara, stăm împreună și ne împărtășim ziua, și încercam să facem cât mai multe lucruri împreună”, a detaliat preezentatoarea TV.

Întrebată ce își dorește de Crăciun pentru ea și Maia, Teo Trandafir a răspuns: ”Vreau să ne aducă, așa cum suntem tot timpul, împreună. Este tot ce ne dorim, pentru că ne înțelegem atât de bine una pe cealaltă. Noi nu ne facem cadouri cu anumite ocazii. Ne facem cadouri atunci când avem nevoie de ele”.

 

citește și...