Ce spune soția lui Pepe despre al treilea copil. ”Ar fi foarte greu să o iau de la început”

15.07.2020, 10:56
Ce spune soția lui Pepe despre al treilea copil. ”Ar fi foarte greu să o iau de la început”
Ce spune soția lui Pepe despre al treilea copil. ”Ar fi foarte greu să o iau de la început”

Raluca, partenera de viață a cântărețului pepe, a vorbit despre eventualitatea de a avea al treilea copil.

Pepe, pe numele său real Nicolae-Ionuț Pascu, este prezent pe scena muzicală din România de foarte mulți ani. În plan personal, Pepe este însurat cu Raluca Pastramă, împreună cu care are două fetițe, Maria și Rosa. Artistul a mai fost căsătorit cu Oana Zăvoranu.

Pepe a declarat în repetate rânduri că și-ar dori și un băiețel, însă până acum nu a reușit să-și convingă partenera de viață să devină părinți pentru a treia oară.

Raluca Pastramă a vorbit despre eventualitatea de a avea al treilea copil.

„Nu, nu sunt însărcinată. Îmi doresc acum să-mi petrec timpul cu fetele care sunt deja mari. Ar fi foarte greu să o iau de la început, cu un bebeluș”, a declarat Raluca Pastramă pentru revista Viva.

Ce îl enervează pe Pepe la soția sa

Cântărețul Pepe a făcut, de curând, dezvăluiri despre actuala sa parteneră de viață. Acesta a mărturisit că îl enervează atunci când se ceartă cu Raluca Pastramă pentru că nu poate discuta cu ea.

De asemenea, Pepe a scos la iveală și un amănunt mai puțin cunoscut despre el și soția sa. Artistul și-a dat seama după căsătoria cu Raluca că o mai văzuse înainte, la un eveniment la care a fost angajat de familia acesteia.

„Mă enervează că, atunci când ne certăm, nu pot discuta cu ea atunci, pe moment. Trebuie să o las să se calmeze și abia după să stau, să-i explic ce și cum (…) După ceva timp de când ne-am căsătorit, mi-am dat seama că eu o mai văzusem pe ea înainte. Aveam douăzeci și ceva de ani, am fost angajat de familia ei să cânt la un eveniment”, a declarat Pepe în cadrul unui interviu pe care l-a acordat recent.

citește și...