Ce spune Sore despre Grațiano, partenerul ei de la ”Dancing on ice – vis în doi”. ”Parteneriatul nostru în show a început cu obstacole”

06.04.2022, 15:52
Ce spune Sore despre Grațiano, partenerul ei de la ”Dancing on ice - vis în doi”. ”Parteneriatul nostru în show a început cu obstacole”
Ce spune Sore despre Grațiano, partenerul ei de la ”Dancing on ice - vis în doi”. ”Parteneriatul nostru în show a început cu obstacole”

Sorina Mihalache, cunoscută ca Sore Mihalache alias Sore, este implicată în perezent în proiiectul de televiziune ”Dancing on ice – Vis în doi”, de la postul de televiziune Antena 1, unde face echipă pe gheață cu Grațiano. despre relația cu acesta a făcut artista, în vârstă nde 32 de ani, câteva declarații. ”Parteneriatul nostru în show a început cu obstacole”, a mărturisit Sore.

Sore este o cunoscută cântăreață de pe scena artistică din România. În plan pesonal, Sore este mama unei fetițe, Erin. Artista formează un cuplu de nouă ani cu Mircea, însă întodeauna a fost discretă în ceea ce privește relația lor.  Sore și partenerul ei de viață nu sunt căsătoriți.

În prezent, Sore este una dintre vedetele care concurează la show-ul ”Dancing on ice – vis în doi”, de la Antena 1, unde face un cuplu pe gheață cu Grațiano. Vedeta a explicat, pentrru tvmania.ro, cum se înțelege cu colegul ei, Grațiano, dar și cât de mult se antrenează pentru ca dansurile lor pe gheață să iasă cât mai bine.

Ce spune Sore despre Grațiano, partenerul ei de la ”Dancing on ice – vis în doi”.”Ne-am împrietenit tare bine, parcă ne cunoaştem de o viaţă”

”Grațiano este un exemplu de eleganţă şi mi se pare că pluteşte, efectiv, pe gheaţă… Ne-am împrietenit tare bine, parcă ne cunoaştem de o viaţă. Parteneriatul nostru în show a început cu obstacole, am făcut pe rând covid, apoi ne-am accidentat şi de unde ar fi părut că tocmai asta ne va împiedica să performam, eu cred că exact aceste lucruri ne-au apropiat şi ne-au ambiţionat. Ne dorim foarte tare să facem magie în timp record”, a declarat Sore.

Întrebată cât timp petrece la antrenamente, artista a răspuns: ”3 ore pe zi la gheaţă, fără nicio zi liberă, asta înseamnă Dancing on Ice – Vis în doi”.


Sore a dezvăluit și ce concurenți din cadrul emisiunii admiră fiiica sa, Erin: ”Îi place foarte tare tot ce se întâmplă în show, e mândră de mine şi vrea şi ea să meargă la antrenoarele noastre ca să înveţe, însă mi-a mărturisit că echipa ei preferată sunt Oase şi Andreea, pentru că sunt foarte haioşi şi au melodii dinamice iar noi, Gratiano şi cu mine, suntem mai mult pe emoţie şi romantism”.

citește și...