Ce spune Sore despre experiența sa de la ”Dancing on ice” și fostul ei partener pe gheață, Grațiano. ”Asta nu ne-a permis să facem ceea ce făceau colegii noștri”

19.06.2022, 15:12
Ce spune Sore despre experiența sa de la ”Dancing on  ice” și fostul ei partener pe gheață, Grațiano. ”Asta nu ne-a permis să facem ceea ce făceau colegii noștri”
Ce spune Sore despre experiența sa de la ”Dancing on ice” și fostul ei partener pe gheață, Grațiano. ”Asta nu ne-a permis să facem ceea ce făceau colegii noștri”

Sore Mihalache, în vârstă de 32 de ani, a fost una dintre vedetele care au participat la show-ul ”Dancing on ice – Vis în doi”, care a fost difuzat de postul de televioziune Antena 1. Vedeta a concurat alături de Grațiano, cei doi fiind finaliști la concursul respectiv. despre experiența de la show și despre fostul ei partener pe gheață a făcut artista declarații.

În data de 23 aprilie 2022 a avuit loc finala concursului ”Dancing on Ice – Vis în doi”, prezentat de Ștefan Bănică și irina Fodor la postul de televiziune Antena 1. Cele trei perechi de vedete care s-au luptat în finală pentru premiul cel mare în valoare de 50.000 de euro au fost Sore și Grațiano, Oase și Andreea și Jean Gavril și Ana Maria Ion. Jean Gavril și Ana Maria Ion au fost desemnați învingători în urma votului telespectatorilor. Cei doi au intrat în posesia marelui premiu, în valoare de 50.000 de euro.

Sore a vorbit despre experiența de la concursul respectiv și despre fostul ei partener pe gheață, Grațiano Dinu, în cadrul unui interviu pentru click.ro.

Ce spune Sore despre experiența sa de la ”Dancing on ice” și fostul ei partener pe gheață, Grațiano. ”Noi ne-am axat mai mult pe emoție, pentru că și înălțimea dintre noi era aproape aceeași”

”„Dancing on Ice” mi-a ocupat absolut tot timpul. Dar, cu folos. Mi-a plăcut super mult. Toți colegii mei au avut un progres fantastic, la patinaj, din punctul meu de vedere. Și, mă bucur foarte mult pentru Jean Gavril că a câștigat. Ce lucruri au putut face ei, ca prize, și multe momente spectaculoase! Noi ne-am axat mai mult pe emoție, pentru că și înălțimea dintre noi era aproape aceeași. Asta nu ne-a permis să facem ceea ce făceau colegii noștri. Dar, cumva, pe mine mă bucură că show-ul a avut două echipe total diferite și ăsta e un câștig”, a spus Sore.

Sore a mărturisit că ține legătura cu Grațiano, fostul ei partener din concursul pe gheață: ”Da, ținem legătura. Am primit foarte multe complimente în direcția asta. Grațiano este un băiat extraordinar. Un tânăr la început de drum. Chiar l-am sfătuit să facă ceva în domeniul patinajului artistic, ca antrenor, în București, pentru că sunt foarte mulți oameni care ar veni să învețe de la el”.

citește și...