FOTO/VIDEO Jean Gavril și Ana Maria Ion sunt câștigătorii show-ului ”Dancing on Ice – Vis în doi”. Au luat premiul cel mare de 50.000 de euro

24.04.2022, 11:15
FOTO/VIDEO Jean Gavril și Ana Maria Ion sunt câștigătorii show-ului ”Dancing on Ice - Vis în doi”. Au luat premiul cel mare de 50.000 de euro
FOTO/VIDEO Jean Gavril și Ana Maria Ion sunt câștigătorii show-ului ”Dancing on Ice - Vis în doi”. Au luat premiul cel mare de 50.000 de eurro

Jean Gavril și Ana Maria Ion sunt marii câștigători ai primului sezon al show-ului pe gheață ”Sancing on ice – Vis în doi”, difuzat de postul de televiziune Antena 1. În uma finalei care a avuit loc în data de 23 aprilie 2022, Jean Gavril și Ana Maria Ion au fost desemnați învingători în urma votului telespectatorilorr. Cei doi au intrat în posesia marelui premiu, în valoare de 50.000 de euro.

Sâmbătă, 23 aprilie 2022 a avuit loc finala concursului ”Dancing on Ice – Vis în doi”, prezentat de Ștefan Bănică și irina Fodor la postul de televiziune Antena

Cele trei perechi de vedete care s-au luptat în finală pentru premiul cel mare în valoare de 50.000 de euro au fost Sore și Grațiano, Oase și Andreea și Jean Gavril și Ana Maria Ion.

Jean Gavril și Ana Maria Ion sunt câștigătorii show-ului ”Dancing on Ice – Vis în doi”. Au intepretat magistral ”Fantoma de la Operă”

Tema din finala concursului au fost musical-uri celebre. Povestea de dragoste dintre Romeo și Julieta a fost interpretată de perechea formată din Sore și Grațiano, Oase și Andreea au patinat pe muzica din Lion King (Regele Leu), iar povestea Fantomei de la Operă a fost interpretată de Jean Gavril și partenera lui, Ana Maria Ion.

Primii eliminați din finală au fost Oase și Andreea. Lupta pentru marele premiu s-a dat între echipele formate din Sore și Grațiano și jean Gavril și Ana Maria Ion. În urma votului telespectatorilor, învingători au fost desemnați Jean Gavril și Ana Maria Ion.

Ana Maria Ion are o poveste de viață impresionantă

La show-ul pe gheață ”Dancing on ice – Vis în doi”, Jean Gavril a făcut echipă cu patinatoarea de performanță Ana Maria Ion. Aceasta are o poveste de viață impresionantă. Despre greutățile cu care s-a confruntat de-a lungul anilor pentru a putea prtractica sportul preferat a făcut declarații aceasta la emisiunea respectivă.

”Sunt una dintre cele mai bune patinatoare din România. A fost greu la început pentru că nu exista niciun patinoar olimpic sau mai mare decât patinoarul pe care m antrenam atunci. ând mă antrenam pe fostul patinoar olimpic, condițiile erau foarte precare. Nu aveam căldură, nu aveam lumini, mai cădeau din când în când bucăți din tavan. Însă pasiunea, munca și iubirea către patinaj au învins”, a spus ea.

”La vârsta de 13-14 ani făceam naveta la Brașov și înapoi pentru că e singurul patinoar olimpic care era cel mai aproape de București. Prima oară când am călcat pe patinoarul din Otopeni am plâns pentru că nu îmi venea să cred că era în București un patinoar olimpic. Era uin vis împlinit. Atunci când s-a deschis patinoarul din București am evoluat. Am început să avansez, am începuit să particip la concursuri internaționale, la campionatul național. Primul meu concurs internațional a fost la 10 ani. Am reușit să particip la primul meu grand prix, mă uitam în jurul meu, toată lumea avea staff, avea cel puțin doi-trei antrenori, mi-era rușine să merg la masă pentru că eram singură.

Exista masa Americii, masa Japoniei, masa Canadei, masa Franței și eu eram singură. M-a motivat mai mult. Când m-am întorrs înapoi, m-am antrenat mai bine și în următorul an am ajuns din nou la grand prix. În celelalte țări am văzut că oamenii deja avansaseră, erau din ce în ce mai buni, din ce în ce mai mulți, ajunseseră să fie câte trei fete la aceeași categorie, iar eu tot singură eram”, a completat patinatoarea.

 

citește și...