Ce spune soacra lui Adrian Mutu despre ginerele său

24.01.2020, 11:02
Ce spune soacra lui Adrian Mutu despre ginerele său
Ce spune soacra lui Adrian Mutu despre ginerele său

Soacra lui Adrian Mutu este foarte implicată în creșterea nepoțelului său, Tiagp. Mariana Bachici a vorbit recent despre ginerele său și despre viața de familie. 

Sandra și Adi Mutu se bucură de sprijinul Marianei de fiecare dată când au nevoie. Femeia a povestit, pentru Cancan, că petrece mult timp în Dubai pentru a fi alături de cei trei. 

Ce spune soacra lui Adrian Mutu despre ginerele său

„Nu m-am stabilit aici… (n.r. în Dubai), doar vin în vizită, dar stau câte două-trei luni. Pentru că e perioada maximă pentru cât am dreptul să stau, altfel aș sta non-stop. Viața alături de ei (Sandra și Adrian Mutu, n.r.) și alături de nepoțel este un vis devenit realitate pentru mine! Cu Sandra merg peste tot, am făcut Crăciunul împreună, revelionul la Burj Khalifa. Mergem în diferite resorturi câte două-trei zile la plajă când are Adi liber sau uneori doar noi cu Tiago și bona. Avem o viață minunată aici”, a declarat soacra lui Adi

Mama Sandrei a cumpărat două apartamente în București, pentru a fi alături de Tiago în perioada când se află în România. 

„Mi-am cumpărat deja două apartamente în Bucureşti, în unul din ele o să locuiesc cât stau la București. O să stau mai mult cu Tiago, care este prințul sufletului meu. Îl iubesc enorm pe micuț, ne înțelegem foarte bine cu toții, altfel nu aș sta atât de mult timp cu ei! Am un ginere care mă respectă, îmi iubește fiica și nepotul enorm, mă dorește lângă ei. Ce pot să îmi doresc mai mult?”, a mai spus femeia. 

 

citește și...