FOTO | Soacra lui Adrian Mutu arată senzațional la 48 de ani!

28.10.2019, 13:54
FOTO | Soacra lui Adrian Mutu arată senzațional la 48 de ani!
Soacra lui Adrian Mutu arată senzațional la 48 de ani

Fostul fotbalist Adrian Mutu are motive să fie mândru de familia în care a intrat după căsătoria cu Sandra. Soacra lui arată senzațional la 48 de ani și nu se ferește să poarte ținute care îi scot în evidență formele. 

Sandra, cea de-a treia soție a fostului fotbalist Adrian Mutu, este considerată una dintre cele mai frumoase tinere din România, iar în 2000, pe când avea 17 ani, a câștigat chiar un prestigios titlu de Miss.

Soacra lui Adrian Mutu arată senzațional la 48 de ani

E suficient să vezi câteva fotografii cu mama Sandrei ca să realizezi de la cine a moștenit bruneta frumusețea și silueta. 

Mariana Bachichi are 48 de ani, însă arată mai bine decât foarte multe femei de vârsta ei. Mai mult decât atât, femeia adoră să se bucure de viață și petrece foarte mult timp alături de nepotul său, Tiago. După cum au povestit chiar ei, soacra lui Mutu merge deseori alături de cei doi în vacanță și nu se sfiește să posteze în mediul online fotografii din destinații exotice. 

Sandra a declarat că este foarte bucuroasă că are parte de ajutorul mamei sale pentru a avea grijă cât mai bine de Tiago: „Sigur că a avea un bebe e solicitant, e foarte grea perioada de început, însă nu am fost singură nici macar o clipă, spre norocul meu. Am avut-o pe mama în permanență, chiar și acum e încă la noi, și pe lângă mai am și o bonă internă”.

 

citește și...