Ce spune Smiley despre acuzațiile de consum de droguri. ‘Mereu am considerat că ăsta e prețul celebrității’

17.02.2021, 11:30
Ce spune Smiley despre acuzațiile de consum de droguri. 'Mereu am considerat că ăsta e prețul celebrității'
Ce spune Smiley despre acuzațiile de consum de droguri. 'Mereu am considerat că ăsta e prețul celebrității'

În urmă cu câteva zile, un interlop dezvăluia faptul că atât Smiley cât și Pepe ar fi consumatori de droguri. Supărat pe toată situația, artistul a rupt tăcerea și a ținut să clarifice situația. 

Lucian Boncu a povestit cum i-ar fi preparat cocaină lui Smiley. Cu ajutorul unei camere instalate de către DIICOT în apartamentul interlopului Boncu, au fost scoase la iveală discuții șocante.

Acuzații grave la adresa lui Smiley

Boncu mai susținea că Pepe ar fi cumpărat zeci de grame de praf alb.

”Avea ca lumea. Hai să-ți arăt o schemă. Dă-mi o sticlă și un pai, staniol. Îmi dă staniolul, îi fac ăsta. Era Smiley și el. Știe ăsta sau îl scot afară? Nu, nu, că e profesor. Zice Smiley ce e asta? Îi zic, stai să vezi. Iau și o vărs în apă. Băă, ai stricat-o. Fraiere, am diluat-o, dă bicarbonatul. Am trimis pe una că nu aveam bicarbonat. Am făcut-o cu bricheta că nu aveam cum să încălzești în birou la el. Îi fac, îi pun o bucată și îi spun ‘Fii atent, tragi la final și ții în piept’. Nu a mai scos afară. A tras un fum și a zis ‘Nu mai merg să cânt’. Bă, ai înnebunit. Băi, Andrei, că așa îl cheamă, Andrei, du-te și cântă și vino înapoi”, a spus Boncu, conform pressalert.ro. 

Cum se apară solistul

După aceste acuzații, Smiley a făcut publică poziția sa față de consumul de stupefiante și a transmis un mesaj.

‘Bună seara,

De-a lungul anilor, numele meu a fost folosit abuziv în tot felul de contexte, fără ca eu să fiu întrebat cât adevăr este în ele. Mereu am considerat că acesta este unul dintre prețurile celebrității, să fii menționat într-o situație controversată, fără ca tu să ai vreo legătură cu subiectul, doar pentru a se atrage atenția asupra unei situații sau persoane, a unui eveniment sau context. Nu pot să fiu de acord și nu pot să stau fără reacție atunci când numele meu este menționat nedrept într-un context care îmi contrazice principiile și valorile.

În ultimele 24 de ore s-a rostogolit în presă o poveste, spusă de o persoană pe care nu o cunosc și căreia nu îi cunosc și nici nu aș vrea să-i cunosc anturajul. Este o poveste inventată în ceea ce privește implicarea mea, știu că nu este prima și, cel mai probabil, nu va fi nici ultima, însă ea îmi încalcă o regulă de bază pe care o susțin în viața mea privată și profesională: NU drogurilor! Ca urmare, consider că este datoria mea să iau imediat atitudine publică. 

Povestea despre care am citit și eu cu uimire este, se pare, parte dintr-un demers legal, de cercetare, demers despre care nu știu nimic, nu am fost contactat sau întrebat nimic de autorități și nici de autorii articolelor care au publicat-o.Înțeleg că poate nu am destulă controversă în viața mea, iar unii simt nevoia să mă integreze abuziv în discursul lor, însă este nedrept să se întâmple asta fără niciun sâmbure de adevăr sau fără nicio verificare a veridicității informației’, a fost mesajul lui Smiley.

citește și...