Ce spune Roxana Nemeș despre nunta cu iubitul ei. ”Îmi doresc să iasă așa cum ne-am propus”

13.11.2020, 12:17
Ce spune Roxana Nemeș despre nunta cu iubitul ei. ”Îmi doresc să iasă așa cum ne-am propus”
Ce spune Roxana Nemeș despre nunta cu iubitul ei. ”Îmi doresc să iasă așa cum ne-am propus”

Roxana Nemeș a vorbit despre planurile de nuntă pe care le are cu iubitul său, dar și despre eventualitatea de a avea copii.

Cântăreața Roxana Nemeș are o relație cu Călin Hagima, care a și cerut-o în căsătorie. Artista a dezvăluit că vrea să își mărească familia și că este pregătită să devină mamă. Despe nunta cu iubitul ei a vorbit concurenta de la emisiunea ”Bravo, ai stil! Celebrities” într-un interviu pe care l-a acordat pentru okmagazine.ro. ”Sigur nu în pandemie. 🙂 E o perioadă dificilă pentru toată lumea. Pentru mine, acest pas este extrem de important şi-mi doresc să ne fie familia alături. Ei sunt plecaţi din ţară şi este mai greu să vină în condiţiile actuale. Fiind prima şi ultima dată, sper :), când mă căsătoresc, chiar îmi doresc să iasă exact aşa cum ne-am propus!”, a spus vedeta. Roxana Nemeș a explicat și cum își dorește să fie cel mai important eveniment din viața sa. ”Să fie una dintre cele mai frumoase zile din viaţa noastră. Fără restricţii. Să ne fie toată lumea dragă alături”, a adăugat ea.

 

 

Despre eventualitatea de a deveni mămică, Roxana Nemeș a spus: ” Îmi doresc copii foarte mult, dar nu cred că există acel moment potrivit! O să vină când vrea el şi când vrea Dumnezeu, normal! Noi îl aşteptăm! 🙂 Simt că voi fi mamă de băiat. Dar, pe lângă băiat, îmi doresc şi o fetiţă. Cel mai important e să fie sănătos sau să fie sănătoşi”.

Ce spune Roxana Nemeș despre iubitul ei

Roxana Nemeș a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Călin Hagima, cel care urmează să-i devină soț.

Cântăreața a mărturisit că se poate baza pe el indiferent de situație.

”Este un bărbat inteligent, grijuliu, atent. Are suflet mare. Are simţul umorului. Mă face mereu să zâmbesc. Comunicăm foarte bine. Avem aceleaşi principii. Mă pot baza pe el. Mă scoate mereu dintr-o pasă proastă, cu felul lui de a fi. Ţine mereu cont de părerea mea. Îl apreciez foarte mult pentru faptul că este extrem de muncitor şi întotdeauna face ce spune. Mă motivează. Cred că este foarte important să ne susţinem reciproc şi să avem înţelegere. Iar toate lucrurile astea vin din dragoste, clar! Faptul că ne iubim, face ca relaţia noastră să fie una frumoasă, armonioasă. Este o relaţie bazată pe dragoste. Restul vin automat. Le faci pentru că simţi să le faci. Noi doi ne asemănăm din multe puncte de vedere”, a detaliat Roxana Nemeș.

citește și...