Ce spune Roxana Nemeș despre cununia religioasă. ”Poate vine copilul până atunci”

17.07.2022, 13:55
Ce spune Roxana Nemeș despre cununia religioasă. ”Poate vine copilul până atunci”
Ce spune Roxana Nemeș despre cununia religioasă.

Cântăreața Roxana Nemeș a dat detalii despre cununia religioasă cu partenerul ei de viață, Călin Hagima. Cei doi s-au cununat civil în toamna anului trecut. Artista a explicat că își dorește ca cununia religioasă să fie un eveniment foarte bine pus la punct. ”Nunta vrea s-o gândesc bine. Poate vine copilul până atunci”, a spus vedeta.

Roxana Nemeș  s-a căsătorit în data de 17 septembrie 2021 cu Călin Hagima. Roxana Nemeș a fost cerută de soție de Călin Hagima pe 7 decembrie 2019, însă căsătoria lor a fost amânată din cauza restricțiilor impuse de pandemie.

Cântăreața a vorbit, pentru okmagazine.ro, despre cununia religioasă, afirmând că își dorește ca evenimentul să fie unul foarte bine pus la punct.

Ce spune Roxana Nemeș despre cununia religioasă.  ”Trebuie să ai nervi și chef, nu este ca petrecerea spontană pe care am făcut-o de cununia civilă”

 

”E foarte multă muncă cu casa, iar evenimentul ăsta trebuie bine pregătit. Trebuie să ai nervi și chef, nu este ca petrecerea spontană pe care am făcut-o de cununia civilă. Nunta vrea s-o gândesc bine. Poate vine copilul până atunci. Eu îmi doream foarte mult să mă căsătoresc înainte de a deveni mamă, ceea ce s-a întâmplat. O vom face când o să simțim s-o facem”, a explicat Roxana Nemeș pentru sursa mai sus-menționată.

”După ce devin mamă, îmi doresc să stau cu copilul acasă cel puțin un an… I-am și zis lui Călin că, după ce terminăm casa, pe mine o să mă găsească în dressing, la piscină sau la jacuzzi”, a adăugat artista.

Despre relația cu partenerul ei de viață, Roxana Nemeș a declarat: ”La început ne mai dădeam cap în cap. Și asta nu pentru că nu ne iubeam. Eram amândoi orgolioși și țineam la punctul nostru de vedere. Și mergeam până-n pânzele albe cu el fiecare. Apoi mi-am zis că pe el îl vreau, pe el îl iubesc și că n-are rost să ne certăm până mâine doar pentru că vreau eu să mă impun. Îmi susțin punctul de vedere, la fel și el, dar în același timp am învățat să lăsăm fiecare de la el atunci când e momentul. Simte fiecare când trebuie să facă asta. Am învățat să-mi găsesc momentul”.

citește și...