Ce spune Ozana Barabancea despre Pepe în rol de prezentator la ”Te cunosc de undeva”. ”Pentru show este nou şi nu prea”

06.04.2022, 12:50
Ce spune Ozana Barabancea despre Pepe în rol de prezentator la ”Te cunosc de undeva”. ”Pentru show este nou şi nu prea”
Ce spune Ozana Barabancea despre Pepe în rol de prezentator la ”Te cunosc de undeva”. ”Pentru show este nou şi nu prea”

Ozana Barabancea, în vârstă de 52 de ani, a vorbit despre Pepe, cel c are îi va fi coleg în noul sezon al emisiunii ”Te cunosc de undeva”, de la postul de televiziune Antena 1. Pepe, în vârrstă de 42 de ani, va fi co-prezentator al show-ului respectiv alături de Alina Pușcaș. Artistul are experiență la show-ul respectiv, participând de mai multe ori în calitate de concurent.

Ozana Barabancea este unul dintre cei patru jurați de la emisiunea ”te cunosc de undeva”, de la postul de televiziune Antena 1.

În noul sezon al emisiunii se va alătura și Pepe, în calitate de prezentator al show-ului. Ozana Barabancea a comentat despre acest lucru pentru click.ro.

Ce spune Ozana Barabancea despre Pepe în rol de prezentator la ”Te cunosc de undeva”. ”A câştigat 2 sezoane şi 3 le-a ratat la mustaţă, de pe locul al doilea”

”Doar cine a ratat cu totul emisiunea nu a auzit de câte ori i-am mărturisit că îl apreciez şi îl iubesc pe artistul Pepe. Pentru show este nou şi nu prea. A câştigat 2 sezoane şi 3 le-a ratat la mustaţă, de pe locul al doilea. Pepe este un muzician foarte bun, serios, talentat, aşa că şi din postura asta, de prezentator, ne va încânta, cu siguranţă!”, a declarat Ozana Barabancea.

”Am ajuns deja la al 17-lea sezon al show-ului, deci revenirea pe platou este ca o întâlnire între prieteni. Mi-era dor de toţi şi mă bucur că ducem povestea asta mai departe în fiecare an”, a mai spus artista.

Pepe prezintă alături de Alina Puşcaş cel mai nou sezon ”Te cunosc de undeva!”

Pepe va fi noul prezentator al show-ului ”Te cunosc de undeva”, alături de Alina Pușcaș, care până acum a moderat emisiunea alături de Cosmin Seleși.

Pepe nu este deloc străin de show-ul ”Te cunosc de undeva”: „Sunt singurul care am câştigat două trofee şi am ieşit de trei ori pe locul al doilea. Şi, aşa cum mă ştiţi, mă voi bucura din plin de noul rol, pentru că eu, dacă nu zâmbesc, nu sunt Pepe!”.

Pepe i se va alătura în cel de-al 17-lea sezon ”Te cunosc de undeva!” Alinei Puşcaş pe scena spectaculosului joc al transformărilor: „Pe Pepe îl ştiu de peste 10 ani, ne înţelegem excepţional şi sunt convinsă că şi cei de acasă îl vor primi cu mare bucurie. Este unul dintre cei mai reprezentativi concurenţi ai acestui transforming show, aşa că ştie exact ce să puncteze la fiecare prezentare. Abia aşteptăm să vă prezentăm noii concurenţi, pentru că se anunţă un sezon absolut savuros!”, a declarat Alina Puşcaş.

citește și...