Serialul Vlad Live Video pe Pro TV – Vezi online sezonul 3, episodul 2

02.03.2020, 18:30
Serialul Vlad Live Video pe Pro TV - Vezi online sezonul 3, episodul 2

Serialul Vlad a debutat pe 24 februarie 2020 cu cel de-al treilea sezon, la Pro TV! Fanii serialului au avut parte de o surpriză în primul episod. Sezonul 3 a venit cu personaje noi, dar și cu suspans.

Noii actori s-au alăturat producției Vlad, printre care Manuela Hărăbor și Raluca Aprodu. În vreme ce Manuela Hărăbor interpretează rolul unei directoare de hotel, Raluca va intra în pielea personajului Ivana, soția unui important politician.

Serialul Vlad Live Video pe Pro TV – Vezi online sezonul 3, episodul 2

Serialul Vlad – sezonul 3 se va difuza tot în fiecare zi de luni, așa cum a fost și în celelalte sezoane. Serialul de la Pro TV este realizat după un un serial din Turcia, Ezel.

Vizionați luni seară, 2 martie 2020, un nou episod din serialul românesc Vlad! Vizionați acum, Vlad, sezonul 3, primul episod, online integral, în format HD. 

Cele două actrițe care s-au alăturat serialului Vlad, Manuela Hărăbor și Raluca Aprodu, au avut mari emoții la început.

‘În prima zi în care am ajuns pe platoul de filmare VLAD mi-am dat seama că lucrasem, la un moment dat, cu fiecare persoană din echipă. De exemplu cu Maria, make-up artistul, am lucrat la primul meu film, la 21 de ani. Am stat aproape 3 săptămâni împreună, în Bosnia. Deci pentru mine, să fiu alături de ei, a fost cel mai natural lucru’, a declarat Raluca Aprodu, notează Libertatea.ro.

citește și...