Ce spune Oana Zăvoranu despre mărirea familiei. ”Vreau să fiu mamă”

23.08.2021, 11:20
Ce spune Oana Zăvoranu despre mărirea familiei. ”Vreau să fiu mamă”
Ce spune Oana Zăvoranu despre mărirea familiei. ”Vreau să fiu mamă”

Oana Zăvoranu, în vârstă de 48 de ani, a făcut declarații legate de mărirea familiei sale. Vedeta a vorbit despre eventualitatea de a deveni mămică și a mărturisit că își dorește un copil. Aceasta a dezvăluit că ar vrea foarte mult să aibă un băiețel. Oana Zăvoranu formează un cuplu foarte sudat cu Alex Ashraf.

Oana Zăvoranu are două mariaje la activ. Vedeta a fost căsătorită cu Pepe, de care a divorțat cu mare scandal. În prezent, Oana Zăvoranu este căsătorită cu Alex Ashraf.

Cei doi nu au copii, însă Oana Zăvoranu a mărturisit că își dorește acest lucru. Vedeta a explicat, pentru playtech.ro, că ea și soțul ei au decis să devină părinți și vor începe demersurile pentru căutarea unei mame-surogat.

Ce spune Oana Zăvoranu despre mărirea familiei.”Trebuie să fie băiat. Băiatul lui mă-sa!”


“E un gând mai vechi al meu şi l-am mai împărtăşit cu unul sau cu altul. M-am interesat, în Ucraina există o clinică de specialitate care exact cu asta se ocupă. Şi totul este absolut legal! Medicii de la clinică consultă cuplul interesat să devină părinţi, vede dacă poate recolta de la bărbat şi de la femeie ceea ce au nevoie pentru începerea procesului vieţii şi dacă treci de etapa asta mai trebuie doar să găseşti mama-surogat. Sigur că tot procesul nu e simplu deloc, că trebuie nu doar să fii sănătos, ci şi să fii atent la contractele semnate cu diverse părţi”, a declarat Oana Zăvoranu pentru sursa citată anterior.

“Vreau să fiu mamă. Recunosc, nu sunt făcută să ţin un copil în burtă nouă luni, să am tot felul de stări, să merg la toaletă din zece în zece minute fiindcă cineva apasă pe vezica mea, să am degetele umflate sau mai ştiu eu ce altceva, dar vreau să fiu mamă!… Trebuie să fie băiat. Băiatul lui mă-sa! Realizaţi ce fel de soacră mare voi fi peste ani, când le voi fugări pe toate hoţocârlele şi specimenele din jurul băiatului meu?”, a adăugat vedeta.

 

Ce a declarat Oana Zăvoranu despre soțul său, Alex Ashraf

În urmă cu ceva timp, la podcastul prezentatorului de televiziune Cătălin Măruță, Oana Zăvoranu a făcut declarații emoționante despre actualul său partener de viață. Oana Zăvoranu a afirmat că Alex Ashraf este omul care o chilibrează și la care a descoperit tot ceea ce și-a dorit la un bărbat. ”Omul cu care sunt măritată și care este colțișorul meu, este balansul meu, omul care câteodată mă enervează fantastic, pentru că nu este pe aceeași lungime de undă cu mine la anumite chestii, e foarte critic cu mine, dar în proporție de 90% mă calmează, îmi oferă un cuib. Eu am tânjit tot timpul după o familie. În Alex am întâlnit soțul, iubitul, fratele, copilul, tot, tot! Tot am întâlnit în el! În viața de zi cu zi suntem ca doi copii. În viața de zi cu zi nu sunt deloc omul dur care par la televizor. Nu sunt dură, nu am cruzime. Eu sunt un copil mare”, a declarat Oana Zăvoranu.

”Este omul care mă echilibrează, extraordinar de cald. Eu cred în proporție de 99,99% că este bărbatul pe care îl iubesc cel mai complet și nu pentru că l-am cunoscut când aveam 40 și ceva de ani, pentru că eu mintea asta o am de 20 și ceva de ani. Nu m-am maturizat deloc, sunt aceeași Oana. Căldura lui, modul lui de a mă lua, tot. A avut și de ce să stea cu mine! Au fost momente în viața când am avut oameni care nu au vrut să fie nimic, să nu am nimic. Au fost, din păcate, la un anumit moment din viața mea, oameni care, din orgolii și invidii ascunse au vrut să sape cât mai adânc în jurul meu”, a adăugat vedeta.

citește și...