Ce spune Nicoleta Luciu despre revenirea la TV. ”Aștept oferte, nu-i timpul pierdut”

26.09.2022, 14:25
Ce spune Nicoleta Luciu despre revenirea la TV. ”Aștept oferte, nu-i timpul pierdut”
Ce spune Nicoleta Luciu despre revenirea la TV

Nicoleta Luciu, în vârstă de 42 de ani, a făcut declarații privind cariera sa profesională. Vedeta a mărturisit că și-ar dori să revină în televiziune dacă ar primi un proiect pe măsură. ”Aștept oferte, nu-i timpul pierdut”, a mărturisit Nicoleta Luciu. Vedeta este stabilită de mai multă vreme la Miercurea Ciuc, cu familia sa.

De ani de zile, Nicoleta Luciu s-a retras la Miercurea Ciuc, acolo unde locuiește împreună cu soțul ei, Zsolt Csergo, și cei patru copii ai lor. Dacă cu ani în urmă era o prezență constantă pe micile ecrane, astăzi Nicoleta Luciu nu mai apare decât extrem de rar la TV.

Nicoleta Luciu a vorbit despre cariera sa  pentru impact.ro. Aceasta a mărturisit că și-ar dori să revină pe micile ecrane și că așteaptă propuneri în acest sens. Vedeta a explicat că ar fi trebuit să participe la niște reality show-uri dar a refuzat pentru că nu și-a dorit să stea departe de copiii săi pentru mult timp.

Ce spune Nicoleta Luciu despre revenirea la TV. ”Am refuzat tot ce mi s-a propus de acest gen”

”Sincer, vreau la tv, dar aștept propuneri. Trebuia să merg la anumite reality-show-uri, dar am renunțat. E o perioadă prea lungă fără copii, nu ai cum să lipsești atâta timp de acasă. Am refuzat tot ce mi s-a propus de acest gen”, a declarat Nicoleta Luciu.

”Aștept oferte, nu-i timpul pierdut. Naveta aș face-o. Oricum vin în București o dată sau la două săptămâni la injecții cu aminoacizi, iar o dată pe an îmi pun botox. Trebuie să te întreții. Dar nu fac abuz”, a adăugat ea.


Întrebată dacă are vreun contract de imagine cu vreo clinică, Nicoleta Luciu a răspuns: ”Nu mai sunt contracte de imagine, se simte dacă nu mai sunt la televiziune”.

citește și...