Ce spune nașul de cununie despre problemele Andreei Bălan și George Burcea! Aurelian Temișan a dat cărțile pe față

21.02.2020, 16:03
Ce spune nașul de cununie despre problemele Andreei Bălan și George Burcea! Aurelian Temișan a dat cărțile pe față
Ce spune nașul de cununie despre problemele Andreei Bălan și George Burcea!

Andreea Bălan și soțul ei, George Burcea, trec printr-o perioadă dificilă! Apropiații lor susțin că cei doi sunt la un pas de divorț și că actorul nu ar mai locui în aceeași casă cu solista.

Ce spune nașul de cununie despre problemele Andreei Bălan și George Burcea!

Andreea Bălan și George Burcea s-au căsătorit religios pe 15 septembrie 2019, iar nași le-au fost Aurelian Temișan și Monica Davidescu. Afectat de faptul că cei doi fini ar putea să divorțeze, solistul a postat pe Facebook un mesaj care lasă loc de interpretări.

Aurelian Temișan a lăsat să se înțeleagă că zvonurile legate de divorțul Andreei Bălan și George Burcea ar fi adevărate. Cu toate acestea, el a mărturisit că îi va susține pe amândoi indiferent de alegerile pe care le fac în viață.

‘Salutare oameni dragi, cunoscuti, necunoscuti, apropiati, prieteni virtuali, Prieteni…! Vreau sa lamuresc niste nelamurite. In ultimele zile am fost sunat direct, am fost intrebat in mesaje la postari, in mesaje private, chiar si direct pe strada sau in discutii avute in alte cercuri, ce se intampla cu Andreea si George? Ei bine… nu stiu exact. Nu stiu nu pentru ca nu ma intereseaza, nu stiu pentru ca nu voi intra in casa, viata si sufletul lor cu forta. Mie nu mi-ar placea sa imi intre cineva in casa si sa imi spuna cum sa imi mut mobila, daramite cum sa imi traiesc viata. Ii iubesc pe amandoi, casa noastra le e deschisa oricand vor vrea sa vina, amandoi sau pe rand, pe cele mici le ador, dar… pana aici.

Punandu-le in Sfanta Biserica cununile pe cap si inelele pe deget, le-am oferit si posibilitatea de a “profita” de experienta noastra de viata, de parerile si sfaturile noastre, de imbratisarile si alinarile noastre, dar pentru asta trebuie sa mai si vrea. Sunt tineri, frumosi, talentati, au doua minuni de fete, au o viata inainte si daca sunt putin mai atenti, o au chiar impreuna.

Eu cred ca, in general in viata, totul e corigibil, evident daca se vrea. Daca s-ar renunta la orgolii inutile, la mandrie, la a se tipa inainte de a analiza situatia, daca s-ar trage aer in piept 10 secunde inainte de a emite cuvinte grele si acuze, pe care nu le mai poti retrage si care creeaza o prapastie evidenta, cred ca lucrurile nu ar mai degenera.

In concluzie, dragi cititori, haideti sa nu judecam si sa nu tragem concluzii. Haideti sa ne bucuram de ce ne ofera Andreea si George ca artisti si sa speram ca vor reintra curand pe culoarul normalitatii. Ii pup, ii imbratisez, le apreciez enorm munca in tot ce fac bun si astept sa le citesc din nou in ochi si in suflet emotia pe care o aveau atunci, in fata preotului, cand si-au dedicat si declarat iubirea’, a scris nașul cuplului pe Facebook.

citește și...