Ce spune Naomi, iubita lui Florin Ristei, despre viitorul ei în România. „Povestea și drumul fiecăruia sunt diferite și unice”

11.01.2022, 15:38
Ce spune Naomi, iubita lui Florin Ristei, despre viitorul ei în România. „Povestea și drumul fiecăruia sunt diferite și unice”
Florin Ristei și-a dus iubita să-i cunoască familia. Ce planuri de viitor are cu Naomi Hedman

Naomi, iubita lui Florin Ristei, a vorbit despre viitorul ei în România și relația cu iubitul ei. Modelul are o relație cu artistul Florin Ristei de mai mult timp. Într-un interviu acordat recent, modelul a declarat că nu crede că se va obișnui în România. ”Nu cred că mă voi putea obișnui de tot în România”.

Florin Riștei formează un cuplu cu modelul Naomi Hedman, pe care a cunoscut-o la audițiile X-Factor, unde el era jurat.

Naomi a declarat că nu se simte acasă în România, desi tara a primit-o  cu brațele deschise. Mai mult, modelul spune că sunt oameni care o judecă și o discriminează pentru culoarea pielii.

Naomi: ”Nu cred că mă voi putea obișnui de tot în România”

”Nu cred că mă voi putea obișnui de tot în România, din multe motive, însă aveți o țară foarte frumoasă, de care ați putea profita mai mult. Sunt părți pozitive și părți negative, că în orice alt loc, însă oamenii sunt cei care pot cu adevărat să facă o schimbare”, a mărturisit Naomi pentru viva.

Mai mult, Naomi spune că încearcă ca părerile negative a celor din jur să nu o afecteze.

„Nu ai cum să pierzi în viată nimic, there are only lessons and blessings, iar povestea și drumul fiecăruia sunt diferite și unice. Întotdeauna sunt tratată diferit din cauza culorii pielii, însă încerc să nu-mi las pacea și somnul afectate de slaba educație a unor oameni”, a mai adăugat iubita lui Florin Ristei.

Florin Ristei, despre relația pe care o are cu modelul

Juratul X Factor a vorbit în cadrul podcast-ului lui Speak despre iubita lui, dezvăluind că aceasta câștigă în două zile cât câștigă el într-o lună.

Ristei a adăugat că în ultimul an Naomi a stat în România, având permis de ședere în țară, dar că iubita lui mai pleacă când are un job.

Florin Ristei: „Câștigă în două zile cât câștig eu într-o lună”

„Da, ea s-a mutat aici. Are adresă la mine. Permis de ședere românește și citește românește. A început să înțeleagă românește. Prinde cuvintele… Se face un an de când nu a mai plecat. Bine… a mai plecat când a avut job, dar job zilnic nu a avut. A terminat cu jobul înainte de pandemie și s-a închis acolo ce făceau. Când mai are din astea de model, de cântat, de ceva… se duce. Câștigă în două zile cât câștig eu într-o lună și gata. Pozează la brand-uri și face shooting-uri 2-3 zile. A fost prin Suedia ultima dată. A luat… nici nu știu dacă pot să zic cât a luat. Se iau bani buni dacă ești un model ok și pentru branduri. Facă una, două din astea pe lună stai liniștit și n-ai nicio treabă. Și eu… în fiecare zi de la 8 la 12. Aia e”, a spus Florin Ristei.

Florin Ristei a mai spus că Naomi Hedman a renunțat la prietenii și job-uri pentru a locui în România.

„Eu nu știu dacă aș fi făcut asta în locul ei. Adică să renunț la Londra pentru țara asta. Acum cred că e cam sătulă și de România, că o mai întreb cum i se pare aici. Când ne mai ciondănim puțin îmi dau seama cât îi este de greu. Ea se aude doar la telefon cu prietenii ei. Pe ea o marchează chestii din astea mici la oameni. E foarte mișto să vorbești cu altul care are altă cultură, altă educație. Am ajuns la concluzia că noi suntem cam la nivelul gândirii generației mamei sale. Suntem cu o generație în urmă. Sunt chestii banale”, a mai declarat artistul în podcastul lui Speak.

citește și...