Ce spune Mihai Petre despre experiența ”Asia Express”. ”Au existat zile în care am crezut că nu mai pot”

16.11.2021, 15:00
Ce spune Mihai Petre despre experiența ”Asia Express”. ”Au existat zile în care am crezut că nu mai pot”
Ce spune Mihai Petre despre experiența ”Asia Express”. ”Au existat zile în care am crezut că nu mai pot”

Dansatorul și coregraful Mihai Petre, în vârstă de 42 de ani, a făcut declarații legate de experiența sa la competiția ”Asia Express”, sezonul al patrulea, la care a participat alături de soția sa, Elwira Petre. ”Au existat zile în care am crezut că nu mai pot”, a mărturisit Mihai Petre în cadrul unui interviu recent.

Mihai Petre este căsătorit cu Elwira, împreună cu care are două fetițe, Catinca și Ilinca. Cei doi formează un cuplu și profesional, și în viața de zi cu zi. Mihai Petre și soția sa, Elwira, sunt una dintre echipele participante în cel de-al patrulea sezon al emisiunii ”Asia Express”, transmisă de postul de televiziune Antena 1.  Mihai Petre a acordat un interviu pentru tvmania.ro în care a explicat cum a fost experiența de la competiția respectivă pentru el și soția sa.

”Eu nu am simțit niciodată că vreau să renunț, niciodată nu am avut conștient acest gând. Dar am simțit în anumite momente că îmi este foarte greu. Au existat zile în care am crezut că nu mai pot, dar venea imediat un moment în care realizam că trebuie să îmi bag mințile în cap și să continui, reușeam să mă adun. Am învățat asta de la antrenorul meu- că și atunci când nu mai poți, mai poți puțin. Cred foarte tare în treaba asta, tocmai de aceea nu am clacat niciodată 100%. Sigur că pe moment mi-a fost dificil, uneori m-am enervat, sau poate nu m-am comportat ca în viața de zi cu zi. Dar niciodată nu am vrut să renunț”, a declarat Mihai Petre.

Ce spune Mihai Petre despre experiența ”Asia Express”. Cum a fost afectată relația cu soția sa

 

Întrebat cum a fost pusă la încercare relația cu soția sa la ”Asia Express”, Mihai Petre a răspuns: ”Cred că „încercare” este un cuvânt mult prea mare. Noi avem o relație atât de puternică, atât de sudată, încât nu cred că ceva o mai poate pune în pericol. Momente mai puțin plăcute au existat, când ne-am mai enervat amândoi în timpul misiunilor, însă relația nu a fost pusă vreodată în pericol, sincer… Știam deja că este o femeie incredibil de puternică, de echilibrată și cunoscând-o atât de bine mă așteptam să fie așa și în „Asia Express””.

Mihai Petre a explicat și cum au reacționat fetițele lui și ale Elwirei în momentul în care le-au spus că merg la ”Asia Express”: ”Am avut o discuție care a durat luni de zile, atât cu cea mică, cât și cu cea mare, cu care am purtat o discuție de adulți. I-am spus ce presupune și cred că am avut mare noroc cu faptul că ea este un mare fan al emisiunii „Asia Express”, motiv pentru care a și fost de acord cu plecarea noastră. Dacă simțeam că există o problemă, nemulțumire sau tristețe, nu plecam, pentru că ele sunt cele mai importante pentru noi doi. Am fost împăcați, am adus acasă toți bunicii și știm că au avut parte de multă iubire și răsfăț. Cred că a fost un plus și faptul că au vorbit foarte mult polonă. Am senzația că pentru noi a fost mai greu, pentru că cea mai mare provocare în „Asia Express” este dorul de copii, e evident. În momentul în care îmi încolțea acest sentiment în suflet îmi era foarte greu, dar, în același timp mă simțeam și mai motivat ca niciodată să continui. Cred că doar părinții înțeleg sentimentul acesta dual”.

citește și...