Ce spune Marina Almăşan despre Victor Socaciu, la 8 ani de la divorț! În ce relații este fiul ei cu tatăl lui

24.11.2020, 14:05
Ce spune Marina Almăşan despre Victor Socaciu, la 8 ani de la divorț! În ce relații este fiul ei cu tatăl lui
Ce spune Marina Almăşan despre Victor Socaciu, la 8 ani de la divorț! În ce relații este fiul ei cu tatăl său

Marina Almăşan a divorțat de Victor Socaciu în 2012, după un mariaj de 16 ani. Cei doi foști soți s-au războit prin tribunale vreme de mai bine de cinci ani și s-au acuzat reciproc de infidelitate.

La vremea respectivă, fiul lor, Victoraș, avea doar 16 ani când a decis să își dea tatăl în judecată pentru plata pensiei alimentare. Adolescentul a câștigat procesul, dar relația tată-fiu s-a rupt definitiv.

Abia în 2017, Victor Socaciu a încercat să se împace cu fiul său, însă în zadar. Abia anul acesta, în ianuarie, Victoraș a reluat legătura cu părintele său. Într-un interviu pentru Impact.ro, Marina Almășan a oferit detalii despre adevărata relației a băiatului său cu Victor Socaciu.

Fiul Marinei Almăşan s-a împăcat cu tatăl său

‘Victoraș” este acum un “Victor”, în toată puterea cuvântului. Nu mai are nevoie de mama lui, pentru a înțelege lumea în care trăiește. Încearcă să se țină departe de persoanele toxice și de energiile negative și să-și construiască (iar aici mă va avea întotdeauna alături!) viața frumoasă pe care o merită. Sper ca viitorul să-i estompeze amintirile negative, pe care le-a avut, din păcate, din plin, legate de cel care ar fi trebuit să-i fie principalul sprijin în viață’, a declarat Marina Almășan.

După divorțul de Marina Almășan, Victor Socaciu, fost consul în Canada, s-a căsătorit cu impresara Brânduşa Simion. La vremea respectivă, Marina Almășan îl acuza pe Victor Socaciu că a înșelat-o cu femeia care ulterior i-a devenit soție.

‘Cu actuala lui soție, această femeie care era impresara lui, am avut o convorbire telefonică atunci când am aflat de existența ei. El nega că ar fi avut o altă relație decât profesională. Am rugat-o să-l lase, că Victor are o familie, o soție care-l iubește, să-și vadă de familia ei și să întrerupă relația. Mi-a râs în nas. Am încercat și să dau de soțul ei.

El mi-a spus neputincios că nu are ce să-i facă. Mi-am dat seama că e o bătălie pe care nu o pot câștiga. Am lăsat timpul să treacă. Soțul meu a dat de înțeles că se întoarce acasă. Dar am aflat apoi că a mers în paralel’, a declarat Marina Almășan pentru Libertatea în urmă cu ceva vreme.

Marina Almășan are o relație cu Georgică Cornu

Cât despre relația cu afaceristul din Timișoara, Georgică Cornu, vedeta de televiziune a mărturisit că își dorește să fie mai discretă cu viața personală.

‘Mi-am jurat că nu voi mai vorbi niciodată despre viața mea privată, pentru că, de câte ori am făcut confesiuni, m-am trezit cu ele răstălmăcite. Vă voi anunța numai atunci când în viața mea personală se vor întâmpla schimbări spectaculoase. Îmi doresc ca interesul publicului față de mine să-și aibă sorgintea în ceea ce fac, ca om de televiziune și scriitor, și nu în iubirile pe care le am sau în războaiele pe care le duc, cu unii și alții’, a mai spus aceasta.

citește și...