Ce spune Marian Godină despre Codin Maticiuc. ”Îl percepeam drept un pițiponc de club, afemeiat și bețiv”

26.02.2020, 13:32
Ce spune Marian Godină despre Codin Maticiuc. ”Îl percepeam drept un pițiponc de club, afemeiat și bețiv”
Ce spune Marian Godină despre Codin Maticiuc. ”Îl percepeam drept un pițiponc de club, afemeiat și bețiv”

Marian Godină, cel mai cunoscut polițist din online, a vorbit despre Codin Maticiuc. Acesta a mărturisit cum l-a perceput îaninte să-l cunoască și ce s-a întâmplat după aceea.

Marian Godină a afirmat că l-a perceput pe Codin Maticiuc ca pe un afemeiat și bețiv, însă ulterior, după ce l-a cunoscut și-a schimbat părerea.

”Îl percepeam pe Codin Maticiuc drept un pițiponc de club, afemeiat și bețiv, până am dat din întâmplare de un text scris de el pe care l-am citit și mi-a plăcut.
Am aflat apoi și de campaniile umanitare în care e implicat. Mi-a plăcut din nou. Apoi am vorbit cu el de câteva ori și iarăși mi-a plăcut omul. M-a tot invitat pe la petreceri, dar i-am zis că nu-s de mine și că nu mă atrag neam”, a spus polițistul.

Marian Godină a vorbit și despre filmul lui Codin Maticiuc, ”Miami Bici”.

”Apoi m-a invitat la filmul “Miami Bici”, care a fost proiectat aseară în Brașov. Râd greu la filme, dar aseară chiar am râs. Filmul e chiar foarte, foarte bun și nu o spun doar așa…chiar o să vă placă și o să râdeți mult. Merită să-l vedeți și veți înțelege de ce-i fac lui Codin următoarea “urare”: Codin Maticiuc, s**i p**a, mă!”.

După ce Marian Godină a scris despre el în mediul online, Codin Maticiuc a transmis și el un mesaj:

”Îl cunosc pe Marian Godină de câțiva ani deși până luni seară nu-l văzusem niciodată. Spun totuși că-l cunosc căci l-am citit, aici în online și ambele cărți scrise. La un moment dat chiar am schimbat numere de telefon fiind implicați în aceleași campanii umanitare.

Am luat cartea lui cea de-a doua la T…. și chiar din după-amiaza aceasta o s-o găsiți pe site la noi.

Am profitat de ocazie ca mergeam la Brașov luni cu filmul și l-am invitat pe Marian să-l vadă și să-mi semneze 50 de cărți. Doi iepuri, un foc, d-astea. Așa că dacă intrați după ora 15.00 astăzi, primele 50 de comenzi sunt semnate chiar de Marian. Mulțumesc, Mariane și s**i p**a!”.

citește și...