Ce spune Marian Godină despre Codin Maticiuc. ”Îl percepeam drept un pițiponc de club, afemeiat și bețiv”

26.02.2020, 13:32
Ce spune Marian Godină despre Codin Maticiuc. ”Îl percepeam drept un pițiponc de club, afemeiat și bețiv”

Marian Godină, cel mai cunoscut polițist din online, a vorbit despre Codin Maticiuc. Acesta a mărturisit cum l-a perceput îaninte să-l cunoască și ce s-a întâmplat după aceea.

Marian Godină a afirmat că l-a perceput pe Codin Maticiuc ca pe un afemeiat și bețiv, însă ulterior, după ce l-a cunoscut și-a schimbat părerea.

”Îl percepeam pe Codin Maticiuc drept un pițiponc de club, afemeiat și bețiv, până am dat din întâmplare de un text scris de el pe care l-am citit și mi-a plăcut.
Am aflat apoi și de campaniile umanitare în care e implicat. Mi-a plăcut din nou. Apoi am vorbit cu el de câteva ori și iarăși mi-a plăcut omul. M-a tot invitat pe la petreceri, dar i-am zis că nu-s de mine și că nu mă atrag neam”, a spus polițistul.

Marian Godină a vorbit și despre filmul lui Codin Maticiuc, ”Miami Bici”.

”Apoi m-a invitat la filmul “Miami Bici”, care a fost proiectat aseară în Brașov. Râd greu la filme, dar aseară chiar am râs. Filmul e chiar foarte, foarte bun și nu o spun doar așa…chiar o să vă placă și o să râdeți mult. Merită să-l vedeți și veți înțelege de ce-i fac lui Codin următoarea “urare”: Codin Maticiuc, s**i p**a, mă!”.

După ce Marian Godină a scris despre el în mediul online, Codin Maticiuc a transmis și el un mesaj:

”Îl cunosc pe Marian Godină de câțiva ani deși până luni seară nu-l văzusem niciodată. Spun totuși că-l cunosc căci l-am citit, aici în online și ambele cărți scrise. La un moment dat chiar am schimbat numere de telefon fiind implicați în aceleași campanii umanitare.

Am luat cartea lui cea de-a doua la T…. și chiar din după-amiaza aceasta o s-o găsiți pe site la noi.

Am profitat de ocazie ca mergeam la Brașov luni cu filmul și l-am invitat pe Marian să-l vadă și să-mi semneze 50 de cărți. Doi iepuri, un foc, d-astea. Așa că dacă intrați după ora 15.00 astăzi, primele 50 de comenzi sunt semnate chiar de Marian. Mulțumesc, Mariane și s**i p**a!”.