Cine este femeia care l-a făcut tată pe Codin Maticiuc! Prima imagine cu iubita secretă din SUA

29.10.2019, 13:31

Codin Maticiuc a uimit pe toată lumea atunci când a anunţat că a devenit tătic, mai ales că se ştia că acesta nu are o iubită stabilă. Acum, se pare că lucrurile s-au schimbat, iar fostul ‘Crai de Dorobanţi’ s-a cuminţit.

Cine este femeia care l-a făcut tată pe Codin Maticiuc!

Codin Maticiuc a devenit tată de fetiţă în aprilie anul acesta, când femeia cu care se iubea în secret a născut la o clinică din America.

‘Smaranda. Aşa o cheamă pe mama. Îmi place şi numele, şi de mama. A fost dorinţa mea de la 23 de ani, de când îmi doresc copii’, mărturisea acesta.

La vremea respectivă, actorul mărturisea că nu o va lua de soţie pe mama fiicei sale, dar nu exclude pe viitor această idee. Mai mult de atât, o ţinea pe tânără departe de ochii curioşilor.

‘Are părul negru, are 30 de ani și uneori când ne întâlnim cu mai mulți oameni îmi spune să fiu politicos. Ea se comportă ca orice mamă. Îmi place de Codin, e drăguț și de la el am învățat engleza’, declarau prietenii lui Codin Maticiuc.

De mai bine de şase luni, viaţa lui s-a schimbat! Dacă până acum, publica în mediul online numai poze cu micuţa lui, Smaranda, de data aceasta lucrurile s-au schimbat.

Recent, Codin Maticiuc a publicat şi prima imagine cu chipul mamei fetiţei lui. Femeia de 30 de ani o ţine în braţe pe fetiţa lor şi zâmbeşte la cameră. Codin Maticiuc era nerăbdător să se întoarcă acasă la ele.

‘Eu personal nu aș vrea să mă opresc la un singur copil. Niciunul dintre noi nu suntem cu căsătoria, nu excludem, dar nu suntem cu ideea asta. (…) Nu pot să renunț la statutul de Crai de Dorobanți, pentru că nu mi l-am autoatribuit, mi-a fost atribuit. O să renunț când o să renunțe presa sau o să scap de el. Ce mi-a făcut de am ales-o pe ea?! Un copil. Nu e de ajuns?’, spunea Codin Maticiuc pentru revista VIVA!.

citește și...