Ce spune Luminița Anghel despre reprezentantul României la Eurovision 2022. “E ca o bucată de puzzle”

19.03.2022, 15:57

Luminița Anghel a vorbit despre reprezentantul României la Eurovision 2022. WRS va reprezenta România cu piesă “Llamame”. Artista și-a exprimat părerea dacă WRS  este sau nu pregătit să ne reprezinte la Torino. “Recunosc că nu am văzut decât o semifinală”, a declarat Luminița Anghel.

Luminița Anghel  este una dintre cele mai bune voci din țara noastră. În anul 2005, artista a reprezentat România la Eurovision. Vedetă a obținut locul 3 în finală.

Cântăreața are numai cuvinte de laudă la adresa celui care va reprezenta țara la Torino în luna mai cu melodia „Llamame”. Mai mult, artista   îl vede pe WRS chiar în finală Eurovision 2022.

Luminița Anghel, despre  WRS

“Îmi place foarte mult actul artistic ales. Recunosc că nu am văzut decât o semifinală, pentru că eram la Oradea, aveam un masterclass cu Nico și am ajuns târziu în cameră. Dar, am urmărit intenționat finala, pentru că știam că fiind foarte implicată în acest domeniu, o să fiu întrebată și o să mi se ceară părerea. Chiar îmi doream să câștige tipul ăsta, pentru că are tot ce îi trebuie. Melodia este foarte ușor de reținut, au show, sunt foarte mișto balerinii, el dansează extraordinar, în sensul că se încadrează, face parte din tot proiectul ăsta, e ca o bucată de puzzle, cu care ai completat puzzle-ul. E foarte mișto, îmi place. Realmente, cred că e ce trebuie să ne calificăm măcar în finală.”, a declarat Luminița Anghel, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.

Luminița Anghel a slăbit peste 10 kilograme

Luminița Anghel a dezvăluit metoda miraculoasă prin care a slăbit pest 10 kilograme.  În fiecare zi, ea merge câte 10 kilometri.

„Forma pe care o am acum și anume cu 10 kilograme în minus se datorează în primul rând faptului că, împreună cu fastingul, fac 10 kilometri pe zi de mers sportiv, adică un fel de maraton, un mers rapid. (…) Prinzând antrenament, deja organismul se comportă altfel. Efortul este foarte mare, nu e deloc ușor.

Pe lângă faptul că eu nu mai mănânc de la 16-17, am avut foarte multe probleme cu picioarele. Până mi-am găsit încălțările potrivite, am avut mereu bășici, bătături, dureri îngrozitoare de gambă, de încheieturi, de gleznă, pentru că îți trebuie încălțămintea potrivită pentru asfalt. Asfaltul nu e recomandat nici pentru alergare, nici pentru mers persoanelor care au probleme cu coloana’, a explicat Luminița Anghel pentru WOWbiz.ro.

citește și...