Cine este femeia care i-a incendiat mașina Loredanei Chivu! De la ce a pornit totul

11.05.2020, 18:23
Cine este femeia care i-a incendiat mașina Loredanei Chivu! De la ce a pornit totul

Loredana Chivu a avut parte de un incident neplăcut! Blondina s-a trezit cu autoturismul în flăcări, iar autoritățile au constatat că focul a fost pus intenționat.

Cine este femeia care i-a incendiat mașina Loredanei Chivu! De la ce a pornit totul

Fosta asistentă tv s-a speriat teribil, după ce bolidul ei de lux, un Mercedes GLE Coupe în valoare de 90.000 de euro, a fost incendiat de o femeie din Vrancea. Se pare că totul a fost doar o coincidență bizară.

Conform Monitorul din Vrancea, mașina vedetei a fost incendiată de o femeie de 25 de ani, care a confundat-o pe aceasta cu presupusa amantă a soțului ei.

Bolidul fusese împrumutat de la fratele Loredanei care o cunoștea pe tânăra căutată de soția bărbatului. Femeia și-a pus planul de răzbunare în aplicare după ce a văzut-o pe Loredana Chivu că umblă la mașină. A stropit mașina cu benzină și i-a dat foc, după care s-a făcut nevăzută.

La scurt timp, polițiștii au reușit să dea de urma femeii, pentru că aceasta și-a uitat două telefoane mobile la locul incidentului. Ea a fost reținută și riscă să stea după gratii între 2-7 ani.

‘În urma cercetărilor efectuate, la data de 9 mai, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea au identificat o tânără de 25 de ani, din comuna Străoane, principala bănuită de săvârșirea infracțiunii de distrugere prin incendiere, faptă prev. și ped, de art. 253 alin.4 C. pen. În cauză s-a procedat la reținerea pentru 24 de ore a tinerei, aceasta fiind introdusă în Centrul de Reținere și Arest Preventiv Vrancea, iar ulterior Judecătoria Focșani a dispus față de tânăra de 25 de ani, măsura arestului la domiciliu’, se arată în comunicat, potrivit monitoruldevrancea.ro.

citește și...