Ce spune Lili Sandu despre televiziune. ”Proiecte apar, doar că nu mă regăsesc în ele încă”

26.01.2022, 15:14
Ce spune Lili Sandu despre televiziune. ”Proiecte apar, doar că nu mă regăsesc în ele încă”
Ce spune Lili Sandu despre televiziune. ”Proiecte apar, doar că nu mă regăsesc în ele încă”

Lili Sandu, în vârstă de 42 de ani, a explicat care este motivul pentru care, în ultima perioadă de timp, nu a mai fost implicată în proiecte de televiziune. ”Proiecte apar, doar că nu mă regăsesc în ele încă”, a declarat aceasta. Vedeta a comentat ș despre activitățile pe care le are în mediul online.

Cariera lui Lili Sandu a început în anul 1995, a avut primul contact cu scena prin intermediul emisiunii ”Școala Vedetelor”, după care a colaborat cu trupa Trinity, împreună cu Ileana Lazariuc.

Lili Sandu a avut o scurtă carieră solo până în anul 2009, iar apoi a plecat în SUA pentru a deveni actriță. Aceasta a apărut în câteva telenovele în România și a prezentat mai multe emisiuni TV.

Ce spune Lili Sandu despre televiziune. ”Simt că am ajuns la acel nivel în care pot să și refuz atunci când nu mi se potrivește”

Lili Sandu a vorbit despre televiziune și activitățile sale în mediul online într-un interviu pentru paginadepsihologie.ro.”În ultima perioadă, dat fiind faptul că așa au fost împrejurările (pandemie, maternitate), online-ul mi-a stârnit cel mai mult creativitatea și recunosc că mi-a plăcut tare mult să mă apropii și să-mi construiesc comunitatea în social media. Dacă începusem cu preconcepții vizavi de tot ce înseamnă a te expune și a fi un creator de conținut, uite că ulterior mi-am dat seama că atât timp cât pui pasiune și ești real, poți contura orice ai face în așa fel încât să devină o poveste pe care cei interesați să o poată urmări în timp real alături de tine”, a spus ea.

”Maternitatea m-a creat și m-a descoperit frumos, zic eu, în multe feluri, iar online-ul a fost motorul care a făcut să se știe asta și în rândul celor care voiau sa fie inspirați de mine și de povestea mea. Reîntorcându-mă la actorie și televiziune simt că am ajuns la acel nivel în care pot să și refuz atunci când nu mi se potrivește. Proiecte apar, doar că nu mă regăsesc în ele încă”, a mai declarat vedeta.

Lili Sandu formează un cuplu cu Silviu Țolu

Lili Sandu și partenerul ei de viață, Silviu Țolu, formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz. În data de 10 august 2020, Lili Sandu a devenit mămică pentru prima oară. Vedeta a adus pe lume un băiețel care a primit numele Thomas Jay. În luna noiembrie 2020, Lili Sandu și Silviu Țolu și-au botezat băiețelul.

 

Lili Sandu are 42 de ani, iar partenerul ei de viață, Silviu Țolu, este cu 12 ani mai mic decât ea. Vedeta a comentat despre diferența de vârstă dintre ei. „E diferență de 12 ani între noi. Nu ne gândim însă la diferența de vârstă. De multe ori e mult mai matur decât mine, el face 30 de ani acum, în august. Părinții lui m-au iubit din primul moment. Noi ne înțelegem foarte bine. Bine că, pe la spatele nostru, mai auzeam bărfe că sunt mai mare ca el. Nu am pus presiune de relația noastră încă de la început. Noi am zis că ne vedem, ne iubim, nu ne gândeam la copil. Suntem deschiși în relație”, a declarat vedeta. În ceea ce privește nunta lor, Lili Sandu a afirmat: „Nu am apucat să facem nunta, că a venit pandemia”.

citește și...