Ce spune Lili Sandu despre nunta cu Silviu Țolu. ”Nu cred că fericirea stă într-o hârtie”

31.10.2022, 16:06
Ce spune Lili Sandu despre nunta cu Silviu Țolu. ”Nu cred că fericirea stă într-o hârtie”
Ce spune Lili Sandu despre nunta cu Silviu Țolu.

Lili Sandu, în vârstă de 43 de ani, trăiește o poveste de dragoste cu Silviu Țolu, care este mai mic cu 12 ani decât ea. Cei doi au împreună un băiețel.  Vedeta a comentat pe marginea unei eventuale căsătortii cu cel care îi este partener de viață. ”Nu cred că fericirea stă într-o hârtie”, a declarat Lili Sandu.

Lili Sandu și partenerul ei de viață, Silviu Țolu, formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz. În data de 10 august 2020, Lili Sandu a devenit mămică pentru prima oară. Vedeta a adus pe lume un băiețel care a primit numele Thomas Jay. În luna noiembrie 2020, Lili Sandu și Silviu Țolu și-au botezat băiețelul. Lili Sandu a vorbit, pentru click.ro, despre eventuala căsătorie cu Silviu Țolu.

În plan profesional, cariera lui Lili Sandu a început în anul 1995, a avut primul contact cu scena prin intermediul emisiunii ”Școala Vedetelor”, după care a colaborat cu trupa Trinity, împreună cu Ileana Lazariuc. Lili Sandu a avut o scurtă carieră solo până în anul 2009, iar apoi a plecat în SUA pentru a deveni actriță. Aceasta a apărut în câteva telenovele în România și a prezentat mai multe emisiuni TV.

Ce spune Lili Sandu despre nunta cu Silviu Țolu. ”Acum nu mai este o prioritate”

”Nu cred că fericirea stă într-o hârtie. Noi am planificat nunta înainte de pandemie, apoi am amânat-o. Acum nu mai este o prioritate. Ne este bine împreună, avem o familie fericită şi asta e tot ce contează… Faptul că am descoperit ce înseamnă maturitatea într-o relaţie, că ştim să ne dăm voie să fim noi şi singuri, şi împreună. Am crescut amândoi în aceşti ani de când ne-am cunoscut, am învăţat cum să trecem peste fiecare provocare vi am adus pe lume un copil superb. Cred că sunt lucruri mai mult decât suficiente pentru care să fiu recunoscătoare şi care să mă facă să realizez că am o familie frumoasă”, a declarat Lili Sandu.


Despre băiețelul ei ș al lui Silviu Țolu, vedeta a spus: ”TJ este o minune de copil, o bucurie care ştie să zâmbească, să se joace, să descopere. Sunt o mamă norocoasă! Descoperim zi de zi ce important e timpul pe care-l avem împreună, înţelegem cum se ne adaptăm fiecărei perioade şi cum putem şi eu şi Silviu să îi fim aproape acum că a început să crească şi e tot mai curios, tot mai dornic să experimenteze lucruri noi”.

citește și...