Ce spune Lili Sandu despre eventualitatea de avea al doilea copil. ”Dacă Dumnezeu va dori asta la un moment dat”

17.02.2022, 12:25
Ce spune Lili Sandu despre eventualitatea de avea al doilea copil. ”Dacă Dumnezeu va dori asta la un moment dat”

Lili Sandu, în vârstă de 42 de ani, a vorbit despre eventualtatea de a deveni mămică pentru a doua oară. Vedeta este mama unui băiețel, Thomas Jay, din relația pe care o are cu Silviu Țolu. ”Dacă Dumnezeu va dori asta la un moment dat, vom vedea. Îl lăsăm pe El să decidă”, a declarat Lili Sandu la o emisiune de televiziune.

Lili Sandu și partenerul ei de viață, Silviu Țolu, formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz. În data de 10 august 2020, Lili Sandu a devenit mămică pentru prima oară. Vedeta a adus pe lume un băiețel care a primit numele Thomas Jay. În luna noiembrie 2020, Lili Sandu și Silviu Țolu și-au botezat băiețelul.

Lili Sandu a fost prezentă în platoul emisiunii ”Vorbește lumea”, de la postul de televiziune Pro TV, unde a vorbit despre cel de-al doilea copil.

Ce spune Lili Sandu despre eventualitatea de avea al doilea copil. ”Chiar nu mai vreau să trec prin experiența asta”

“Cum o vrea Dumnezeu. Încercările dintâi, cele de la Thomas, au fost foarte dificile. Și chiar nu mai vreau să trec prin experiența asta. Am avut multe emoții atunci, dar dacă Dumnezeu va dori asta la un moment dat, vom vedea. Îl lăsăm pe El să decidă”, a declarat Lili Sandu.


La aceeași emisiune, Lili Sandu a vorbit și despre planurile sale de viitor în plan profesional: “Am câteva proiecte, probabil că o să mă reîntorc la Pro TV. Deocamdată nu vreau să dezvălui foarte multe, dar lucrez la un proiect pentru mămici cu un psiholog. O să vedeți despre asta la momentul potrivit. Pe plan personal îmi doresc să plec într-o vacanță și să mă relaxez cât mai mult”.

Cariera lui Lili Sandu a început în anul 1995, a avut primul contact cu scena prin intermediul emisiunii ”Școala Vedetelor”, după care a colaborat cu trupa Trinity, împreună cu Ileana Lazariuc. Lili Sandu a avut o scurtă carieră solo până în anul 2009, iar apoi a plecat în SUA pentru a deveni actriță. Aceasta a apărut în câteva telenovele în România și a prezentat mai multe emisiuni TV.