Ce spune Lavinia Pîrva despre proiectele în televiziune. ”Să mă placă şi să mă vadă pe mine potrivită într-un anumit context sau proiect”

23.04.2022, 16:32
Ce spune Lavinia Pîrva despre proiectele în televiziune. ”Să mă placă şi să mă vadă pe mine potrivită într-un anumit context sau proiect”
Ce spune Lavinia Pîrrva despre proiectele în televiziune. ”Să mă placă şi să mă vadă pe mine potrivită într-un anumit context sau proiect”

Cântăreața Lavinia Pîrva, în vârstă de 37 de ani, a vorbit despre ofertele pe care le-a primit pentru proiecte de televiziune. ”Trebuie doar producătorul care să simtă lucrurile acestea, să mă placă şi să mă vadă pe mine potrivită într-un anumit context sau proiect. Asta ţine de talentul producătorului”, a declarat partenera de viață a lui Ștefan Bănică Junior.

Ștefan Bănică Junior are trei copii. Radu Ștefan este fiul artistului din relația pe care acesta a avut-o cu Camelia Constantinescu. Din mariajul cu vedeta de televiziune Andreea Marin, Ștefan Bănică are o fiică, Violeta. Din căsnicia cu cântăreața Lavinia Pîrva, Ștefan Bănică are un băiețel, Alexandru.

Lavinia Pîrva a acordat un interviu pentru revista Viva, în care a vorbit despre ofertele de treleviziune pe care le-a primit, dar și despre cariera sa muzicală.

Ce spune Lavinia Pîrva despre proiectele în televiziune. ”Dacă au existat propuneri, unele nu mi s-au părut potrivite, şi atunci am fost nevoită să refuz”

”Nu am avut atât de multe propuneri încât să nu fiu capabilă să aleg una. Iar dacă au existat propuneri, unele nu mi s-au părut potrivite, şi atunci am fost nevoită să refuz. Da, cred că este momentul în care aş putea să fac ceva şi în televiziune, însă un lucru care să mă caracterizeze. Şi cred că sunt destule… Trebuie doar producătorul care să simtă lucrurile acestea, să mă placă şi să mă vadă pe mine potrivită într-un anumit context sau proiect. Asta ţine de talentul producătorului. Eu cred că toate lucrurile în viaţă apar la momentul potrivit. Aştept propuneri!”, a declarat Lavinia Pîrva.


Despre cum a fost perioada de pandemie pentru ea ca artist, dar și despre ce urmează în plan profesional, cântăreața a explicat: ”Faptul că Alexandru a apărut în viaţa mea m-a ajutat să trec mult mai uşor prin această perioadă, care a adus multă suferinţă şi frustrare artiştilor. Pe scenă am tot urcat, ba în sala de repetiţii, ba la TV, chiar şi la unele concerte, însă ce e important de spus este faptul că totul e bine când se termină cu bine. Acum lucrez la proiectul meu de muzică cu influenţe balcanice, în mod special muzică sârbească şi, în curând, voi lansa câteva clipuri, iar agenda pentru evenimente începe să se umple, pentru că oamenilor le place să se distreze, să danseze şi să fie voie bună. Aşa că sunt convinsă că acest proiect va fi bine primit şi apreciat de către public”.

citește și...