Ce spune Laurențiu Reghecampf despre zvonurile privind infidelitatea Anamariei Prodan

08.07.2020, 11:51
Ce spune Laurențiu Reghecampf despre zvonurile privind infidelitatea Anamariei Prodan
Ce spune Laurențiu Reghecampf despre zvonurile privind infidelitatea Anamariei Prodan

A trecut aproape un an de la scandalul în care a fost implicată Anamaria Prodan cu Dan Alexa, după meciul Astra- FC Botoșani. La vremea respectivă, impresara i-a aplicat un pumn antrenorului, în vestiarul jucătorilor de la Astra Giurgiu.

Recent, soțul său, Laurențiu Reghecampf, a rupt tăcerea despre presupusa infidelitate a Anamariei. În trecut, s-a zvonit că Anamaria Prodan și Dan Alexa ar fi avut o relație mai mult decât colegială. Anamaria și Laurențiu sunt căsătoriți din anul 2008.

Laurențiu Reghecampf a rupt tăcerea despre amantul Prodancei

Anul trecut, Anamaria Prodan a avut o discuție aprinsă cu antrenorul, iar la un moment dat aceasta i-a tras un pumn în față. Atunci, impresara povestea că ieșirea nervoasă s-a datorat unor neînțelegeri profesionale, însă gurile rele au susținut că Prodanca ar fi fost geloasă pe Dan Alexa, pentru că acesta era așteptat de o tânără în parcare.

‘Anamaria nu are ce să mai spună despre ce s-a întâmplat. Ea şi Dan s-au şi împăcat. Discuţiile dintre ei nu au legătură cu femeile, ci sunt strict legate de fotbal. Dacă nu erau despre lucruri profesionale nu le-ar fi purtat în vestiar, de faţă cu cei din echipă. Au avut ceva de împărţit despre nişte jucători şi s-a ajuns aici. Regretă că a purtat aceste discuţii şi a avut această reacţie într-un astfel de loc, de faţă cu ceilalţi’, au povestit surse din anturajul impresarei, pentru Click!

Foto: captură video Sport.ro

Laurențiu Reghecampf a oferit un interviu pentru GSP, în care a pus punct speculațiilor referitoare la aventura dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa. Antrenorul a precizat că a discutat cu soția lui și i-a cerut să își tempereze reacțiile impulsive.

Au un mariaj fericit

‘Dacă exista o legătură amoroasă între ei, nu mai existam noi. Nu am avut niciun fel de problemă eu cu Ana, mai ales pe subiectul ăsta. Eu întotdeauna i-am spus ei să își controleze ieșirile, eu sunt retras, mai calm, eu sunt cel care o ține în anumite situații. De multe ori nu poți controla asta, așa este ea, o fire mai vulcanică’, a spus Reghecampf, pentru Gsp.ro.

În urmă cu mai bine de doi ani, Ionel Ganea mărturisea că Anamaria Prodan și Dan Alexa au o relaţie mai apropiată.

‘Impresarul a dus jucători la Chiajna şi i-a dat un bonus şi preşedintelui de acolo. Acum şi-a adus şi antrenor (n.r. Dan Alexa). Are o relaţie mai intimă cu el, mai deosebită. Se întâlnesc în timpul liber, la chef. Se vizitează’, a spus Ganea pentru sport.ro.

Dan Alexa neagă relaţia amoroasă cu Anamaria Prodan

‘Eu şi Reghe suntem prieteni. Nu avem timp sa aplecăm urechea la Ganea. El s-a plictisit acasă, noi ne-am plictisit de antrenat. Noi facem performanţă, iar Ganea caută circul cu toată lumea. Pe noi ne respectă lumea pentru că am lăsat ceva pe unde am trecut. Am lăsat în primul rând respect. Atunci când trece Ganea, lumea râde. Este foarte simplu. Eu şi Reghe suntem antrenori de fotbal şi prieteni, iar Ganea este prieten cu antrenorii de fotbal şi eternul ‘wannabe’ .

Când frustrarea dă pe afară, e greu să o mai bagi înapoi şi te faci de râs, aşa cum se face Ganea. Trebuie să-l lăsam în pace ca să-şi revină. El are nişte probleme pe care noi toţi le cunoaştem. Anamaria Prodan este managerul meu şi prietena mea. Este omul cu care mă sfătuiesc zi de zi, omul care îmi veghează cariera. Noi toţi suntem prea mari ca să vorbim de Ionel Ganea’. 

citește și...