Anamaria Prodan si Dan Alexa sunt amanţi? Cine i-a dat de gol: ‘Are o relaţie mai intimă cu el’

20.07.2019, 12:53

Dezvăluiri incendiare continuă să iasă la iveală, după ce Anamaria Prodan i-a dat o palmă lui Dan Alexa, sâmbătă, 13 iulie, la finalul meciului dintre Astra Giurgiu-Fc Botoşani.

Anamaria Prodan si Dan Alexa sunt amanţi? Cine i-a dat de gol: ‘Are o relaţie mai intimă cu el’

Se pare că cei doi ar avea o relaţie amoroasă de ceva vreme, iar Ionel Ganea a fost cel care a explicat cum stă treaba între Anamaria Prodan şi antrenorul de la Astra.

Ionel Ganea mărturisea, în urmă cu doi ani, că cei doi au o relaţie mai apropiată. La vremea respectivă, declaraţiile şocante ale acestuia au făcut înconjurul internetului. Ionel Ganea nu a mai fost numit la Concordia Chiajna, iar locul lui a fost luat de Dan Alexa.

Furios că a pierdut postul de la Chiajna, Ionel Ganea a declarat că impresara şi Dan Alex au o relaţie intimă, pentru sport.ro.

‘Eu şi Reghe suntem prieteni. Nu avem timp sa aplecăm urechea la Ganea. El s-a plictisit acasă, noi ne-am plictisit de antrenat. Noi facem performanţă, iar Ganea caută circul cu toată lumea. Pe noi ne respectă lumea pentru că am lăsat ceva pe unde am trecut. Am lăsat în primul rând respect. Atunci când trece Ganea, lumea râde. Este foarte simplu. Eu şi Reghe suntem antrenori de fotbal şi prieteni, iar Ganea este prieten cu antrenorii de fotbal şi eternul ‘wannabe’ .

Când frustrarea dă pe afară, e greu să o mai bagi înapoi şi te faci de râs, aşa cum se face Ganea. Trebuie să-l lăsam în pace ca să-şi revină. El are nişte probleme pe care noi toţi le cunoaştem. Anamaria Prodan este managerul meu şi prietena mea. Este omul cu care mă sfătuiesc zi de zi, omul care îmi veghează cariera. Noi toţi suntem prea mari ca să vorbim de Ionel Ganea’. 

citește și...