Ce spune Larisa Udilă după ce a devenit mămică. ”Criticile au venit din partea femeilor, mi s-a părut absurd”

06.09.2021, 16:03
Ce spune Larisa Udilă după ce a devenit mămică. ”Criticile au venit din partea femeilor, mi s-a părut absurd”
Ce spune Larisa Udilă după ce a devenit mămică. ”Criticile au venit din partea femeilor, mi s-a părut absurd”

Larisa Udilă, fostă concurentă la emisiunea ”Bravo, ai stil”, de la Kanal D, a devenit mămică pentru prima oară de curând. Bruneta a fost invitată la o emisiune de televiziune, unde a fîăcut declarații despre problemele cu care s-a confruntat și se confruntă. ”Criticile au venit din partea femeilor, mi s-a părut absurd” , a afirmat aceasta

Prezentă în platoul  emisiunii ”Xtra Night Show”, de la postul de televiziune Antena Stars, Larisa Udilă a explicat cu ce probleme se confruntă. Aceasta a vorbit despre criticile de care are parte pe seama silutei sale, care nu mai este cea de dinainte de a rămâne însărcinată.

Ce spune Larisa Udilă după ce a devenit mămică.   ”Nu te poți recupera într-o secundă”

 

”Criticile au venit din partea femeilor, mi s-a părut absurd. Nu te poți recupera într-o secundă, dacă iei 30 de kilograme în sarcină. Eu am luat în greutate fără să mănânc foarte mult. Nu a depins 100% de mine, dar am fost și puțin inconștientă că am mâncat orice. Trebuie să-mi iau timpul meu ca să slăbesc. Nu pun presiune pe mine, am slăbit deja 20 de kilograme, mai am zece, dar trebuie să am grijă ce mănânc că-mi alăptez bebelușul”, a spus Larisa Udilă, notează spynews.ro.

Aceasta a făcut declarații și despree naștere. ”Am încercat să nasc natural, dar nu s-a putut, am încercat de la cinci dimineața la nouă seara. Am făcut cezariană, am fost foarte dezamăgită, dar a fost cel mai bun lucru, căci bebelușul avea cordonul ombilial în jurul gâtului, plus că era și foarte grăsuț, a avut 3.800 de grame. Au fost opt persoane cu mine în sala de nașteri și m-a asistat un bărbat, care-mi spunea că el nu a trecut prin asta, dar e sigur că mă voi descurca. Apoi totul a decurs normal, băiețelul este sănătos, a primit nota zece. Se trezește de trei ori pe noapte, am învățat să mă odihnesc în pauzele dintre mese. După naștere m-a lovit o stare foarte ciudată și mi s-au întâmplat exact lucrurile de care nu-mi era frică. Nu credeam eu în depresia asta, dar sunt foarte sensibilă în perioada asta, mai ales dacă-l zgâlțâie cineva pe bebeluș. Dar Alexandru e mai speriat, nu l-a ridicat decât de vreo șase ori de când s-a născut copilul”.

citește și...