Ce spune Iuliana Tudor despre operațiile estetice. ”Asta nu înseamnă că, atunci când va fi nevoie, nu voi apela la mici ajustări”

26.11.2021, 15:33
Ce spune Iuliana Tudor despre operațiile estetice. ”Asta nu înseamnă că, atunci când va fi nevoie, nu voi apela la mici ajustări”
Ce spune Iuliana Tudor despre operațiile estetice. ”Asta nu înseamnă că, atunci când va fi nevoie, nu voi apela la mici ajustări”

Iuliana Tudor, în vârstă de 44 de ani, a vorbit desschis despre operațiile estetice. Prezentatoarea de la Televiziunea Națională a afrmat că nu este adepta intervenților estetice făcute doar pentru a fi în trend. ”Asta nu înseamnă că, atunci când va fi nevoie, nu voi apela la mici ajustări, a declarat Iuliana Tudor.

Vedeta de televiziune Iuliana Tudor a  fost întrebată, în cadrul unui interviu pentru okmagazine.ro, ce părere are despre operațiile estetice.

Vedeta a mărturisit că este în favoarea micilor ajustări, a intervențiilor non-invazive.

Ce spune Iuliana Tudor despre operațiile estetice. ”Nu sunt adepta operaţiilor estetice făcute doar pentru a fi în trend-ul frumuseţii promovate atât de agresiv în spaţiul public”

”Având în vedere că sunt un om de imagine, trebuie să am grijă de felul în care arăt. Însă, nu sunt adepta operaţiilor estetice făcute doar pentru a fi în trend-ul frumuseţii promovate atât de agresiv în spaţiul public. Cred în naturaleţe, în firescul zâmbetului, în ridurile care mi arată vârsta, care arată cât am râs, cât am suferit, cât am iubit şi sunt ale mele. Fiecare etapă de viaţă e frumoasă în măsura în care învăţăm să ne-o facem frumoasă. Asta nu înseamnă că, atunci când va fi nevoie, nu voi apela la mici ajustări. Dar, nu operaţii. Ci mici intervenţii non invazive. Deocamdată, încă sunt ok”, a declarat Iuliana Tudor.

Prezentatoarea TV a explicat și cum reușește să se mențină în formă: ”După 40 de ani, am acordat atenţie trupului meu, sufletului şi minţii mai mult decât o făceam înainte. Am revenit la lectură, fac mişcare de două ori pe săptămână, mănânc sănătos, la ore fixe, de trei ori pe zi, beau doi litri de apă, încerc cât pot să elimin orice energie negativă din jur, stau departe de oameni toxici, dorm opt ore şi iubesc. Cu puţină disciplină, reuşim să fim în formă! Munca în televiziune înseamnă un stres continuu şi, de multe ori, stil de viaţă nesănătos”.

Iuliana Tudor este căsătorită și are un băiat

Prezentatoarea emisiunii ”Vedeta populară”, de la TVR, este căsătorită și are un băiețel, Tudor. Iuliana Tudor l-a cunoscut pe soțul ei, Răzvan Văcăroiu,  în noaptea de Înviere, în urmă cu peste 20 de ani, chiar în biserica în care fusese botezată.

”Îmi place să spun că întâlnirea noastră a fost una predestinată. Cu siguranță, Dumnezeu mi l-a dăruit în noaptea aceea. Ascultam slujba, era lângă mine, l-am întrebat banal ”cât e ceasul” (foarte inteligent) să mă bag în seamă cumva… la care el îmi arată un mare ceas pe peretele bisericii fix în fața noastră. Am râs împreună și de atunci suntem împreună…”, a dezvăluit Iuliana Tudor într-un interviu.

citește și...