Ce spune Iulia Vântur despre eventualitatea de a deveni mămică. Vedeta a făcut declarații clare!

04.06.2022, 15:05
Ce spune Iulia Vântur despre eventualitatea de a deveni mămică. Vedeta a făcut declarații clare!
Ce spune Iulia Vântur despre eventualitatea de a deveni mămică. Vedeta a făcut declarații clare!

Iulia Vântur, în vârstă de 41 de ani, a vorbit despre eventualitatea de a deveni mămică. Vedeta de televiziune are o relație de mulți ani cu starul bollywoodian Salman Khan și locuiește în India. Aceasta a dezvăluit și cum este viața sa în țara iubitul ei. ” În India, am învățat lecția toleranței”, a declarat ea.

Vedeta de televiziune Iulia Vântur este stabilită de câțiva ani în India, țara de origine a iubitului ei, starul bollywoodian Salman Khan. În India, Iulia Vântur a reușit să își facă o carieră în showbiz. În ceea ce privește viața sa sentimentală și relația cu Salman Khan, Iulia Vântur este extrem de discretă.

Iulia Vântur a vorbit despre, în cadrul unui interviu pentru click.ro, despre posibilitatea de a deveni mămică. de asemenea, ac easta a făcut declarații și despre viața sa din India, țară unde lșocuiește de mai mulți ani.

Ce spune Iulia Vântur despre eventualitatea de a deveni mămică. ”Dac-o vrea Cel de Sus o să avem și copii!”

Întrebată dacă se gândește să se așeze la casa ei, Iulia Vântur a răspuns: ”Sunt la casa mea, nu vi se pare?!”. În ceea ce privește eventualitatea de a deveni mămică, vedeta a afirmat: ”Dac-o vrea Cel de Sus o să avem și copii!”.


Iulia Vântur a făcut declarații și despre India și despre ce îi place cel m ai mult acolo: ”Îmi plac oamenii de acolo. Sunt oameni extraordinari care-ți sar în ajutor. Sunt foarte primitori. Găsești oameni cărora chiar le pasă. Chiar dacă nu ești de acolo, te primesc cu brațele deschise și înțeleg că ai nevoie de sprijin. În India, am învățat lecția toleranței. Sunt anumite locuri superbe, cultura lor, tradiția lor, portul lor… Cred că am să mă împart întotdeauna între România și India. Cred că într-o lună am fost pe trei continente: Europa, Asia și America. Îmi place să călătoresc”.

citește și...